Almenara: L'IES Almenara i el CEIP Juan Carlos I superen el 80% d'èxit escolar


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/7/186927_113896/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/7/186927_113896/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 12-07-2019
L'IES Almenara i el CEIP Juan Carlos I superen el 80% d'èxit escolarTots els alumnes superen el selectiu i l'institut se situa entre els millors de CastellóEl curs escolar 2018-2019 ha brillat pels resultats i els èxits acadèmics aconseguits per l'alumnat tant de l'IES Almenara, com del CEIP Juan Carlos I, al que cal sumar el Centre FPA Paulo Freire i l'Escola Infantil Municipal de la localitat. Aquesta va ser una de les conclusions del Consell Escolar Municipal on es va acordar que els dies no lectius locals seran el 26 i 27 de setembre, així com el 18 i 20 de març. Les classes començaran el 9 de setembre i conclouran el 19 de juny en el CEIP Juan Carlos I i el 17 del mateix mes en l'IES Almenara. A més també es va informar que es mantindran les unitats actuals en el col·legi.

L'alcaldessa Est√≠baliz P√©rez ha destacat i valorat molt positivament que m√©s del 80% de l'alumnat, tant del CEIP Juan Carlos I com de l'IES Almenara, ha acabat amb √®xit el curs escolar, la qual cosa significa un gran nivell per al municipi. A m√©s tamb√© cal destacar que els alumnes que van anar a les proves d'acc√©s a la Universitat (antic selectiu) tamb√© les van superar i van convertir a l'IES Almenara en l'onz√© centre de la prov√≠ncia, amb una mitjana d'un 6,856, centre que est√† en huitena posici√≥ si √ļnicament parlem de centres p√ļblics.

A més l'IES Almenara, on estudien xics i xiques d'Almenara, Xilxes i la Llosa, també ha volgut premiar als millors expedients del centre que han sigut: Pedro Lorente (1r ESO), Roser Fenollosa (2n ESO), Kenya Salvador (3r ESO), Laia Fenollosa (4t ESO), Andrea Siminea (1r Batxiller) i Víctor Viciach (2n Batxiller). Els premis extraordinaris de Batxiller han sigut per a Ismael Moreno, Sara Rodríguez i Carles Traver. Finalment, el millor expedient de tot l'alumnat ha sigut el de Víctor Viciach. Els premis es van entregar en l'acte de graduació del centre.

ACTIVITATS IES ALMENARA

Com és habitual, cada any l'IES Almenara realitza una campanya durant tot el curs en el centre, que enguany s'ha dedicat a la neteja i el medi ambient a través del lema del lema "IES Verd, IES Net", campanya que va finalitzar amb una carrera pels carrers de la localitat i que va comptar activament amb la col·laboració de l'Ajuntament de Almenara. Des del centre es considera "important que totes dues institucions treballen de forma conjunta en l'educació dels nostres joves".

A més també cal destacar la gran labor realitzada pel grup de 26 alumnes de batxiller que, al costat de diversos professors, formen un equip de mediació que ha resolt de forma molt satisfactòria tots els conflictes sorgits al llarg de l'any entre els alumnes, fent especial èmfasi en el bullying.

A tot aix√≤ cal sumar les classes di√†ries impartides, aix√≠ com la nombrosa i variada oferta d'activitats extraescolars, que han contribu√Įt de forma molt positiva a l'objectiu √ļltim de l'IES Almenara que no √©s un altre que "formar i educar als alumnes d'Almenara, Xilxes i la Llosa".

L'alcaldessa d'Almenara i regidora delegada d'Educaci√≥, Est√≠baliz P√©rez, ha destacat i agra√Įt la labor de tots els centres educatius existents tant en l'√†mbit educatiu com el social, amb una gran implicaci√≥ tant dels equips directius, professorat, personal no docent i alumnat.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios