Almenara: Lliuren distintius del SICTED a l'Oficina de Turisme i la Platja Casablanca d'Almenara


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/4/226874_143787/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/4/226874_143787/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 30-04-2024
Lliuren distintius del SICTED a l'Oficina de Turisme i la Platja Casablanca d'Almenara

Aquest matí des de Castelló Sud s'han lliurat els distintius del Sistema de Qualitat Turística Espanyola en Destins (SICTED), tant per a l'Oficina de Turisme d'Almenara com per a la Platja Casablanca de la localitat. L'acte s'ha realitzat al Saló de Ple de la localitat de Nules, participant en la lliurament l'alcalde de Nules, David García, el regidor de Turisme de Nules, Guillermo Latorre i la presidenta del Consorci, Tania Baños.

El Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destins (SICTED), és un programa desenvolupat per la Secretaria d'Estat de Turisme, que té com a finalitat la gestió integral i permanent de la qualitat en un destí turístic, en aquest cas Castelló Sud.

L'objectiu principal és aconseguir un nivell de qualitat homogeni en els serveis oferts al turista dins d'aquest destí, englobant tant els serveis turístics pròpiament dits com aquells altres que, sense ser-ho estrictament, incideixen en l'itinerari de consum del turista.

A més de l'Oficina de Turisme i la Platja Casablanca d'Almenara, la distinció també s'ha lliurat a altres entitats i empreses que actuen en el destí turístic Castelló Sud.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana