Almenara: L'Ajuntament d'Almenara programa tallers, música i un cicle de conferències per a celebrar el Dia Internacional de les Famílies


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227164_143993/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 07-05-2024
L'Ajuntament d'Almenara programa tallers, música i un cicle de conferències per a celebrar el Dia Internacional de les Famílies

L'Ajuntament d'Almenara ha presentat la programació commemorativa del Dia Internacional de les Famílies amb quatre activitats que es desenvoluparan entre el 10 i el 24 de maig. Entre elles destaca una jornada de jocs tradicionals i música en família, juntament amb un cicle de conferències.

Així, el pròxim divendres 10 de maig, la psicòloga i sexòloga de l'Ajuntament d'Almenara, Inma Ríos, impartirà una xarrada que tractarà sobre 'Educar en sexualitat a casa' que es durà a terme a les 18:30 hores en el CEIP Juan Carlos I.

La programació seguirà el divendres 17 de maig amb una segona xarrada, en aquest cas a càrrec de Vicent Prieto Rubio, Catedràtic d'Orientació Educativa de la Universitat Central de Barcelona, que tractarà sobre 'Com promoure relacions familiars saludables'.

El dissabte 18, serà la jornada per a la diversió i les activitats lúdiques en família, que es celebraran a partir de les 18 hores a l'Ereta (Plaça Constitució) amb la realització de tallers, jocs tradicionals i l'actuació del percussionista Enric Pizá.

Finalment, el divendres 24 conclourà el cicle d'activitats amb una taula rodona titulada 'l'autisme en primera persona' amb la presència de professionals i familiars amb l'objectiu de sensibilitzar i conscienciar sobre l'autisme.

La programació impulsada des de l'Ajuntament d'Almenara a través de les àrees de Serveis Socials, Joventut, Cultura i Igualtat amb la col·laboració del CEIP Juan Carlos I, l'IES Almenara, l'Escola Infantil Municipal, així com les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes dels tres centres educatius.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana