Alt Maestrat: Aigua de Benassal en la fira natural Vella Terra de Barcelona


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/181968_109661/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/2/181968_109661/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 11-02-2019
Aigua de Benassal en la fira natural Vella Terra de Barcelona

La Fira Independent del Vi Natural de Barcelona, Vella Terra, arriba un any més a la Estació de Nord de Barcelona. Per quart any, aquest esdeveniment amb els productes naturals i ecològics com a protagonistes, plena l'emblemàtica estació barceloní d'amants a la gastronomia.
Aigua de Benassal torna a formar part, un any més, d'aquest esdeveniment tan destacat. Gràcies a la seua qualitat i sabor, l'aigua que naix a la Font d'en Segures a Benassal és una de les poques marques d'aigua presents en la fira.
A més de vins amb marca Espanya, Portugal, França, Itàlia i Àustria els assistents també tenen l'oportunitat de provar i adquirir altres productes artesans i naturals com els Olis d'Oliva Verge Extra, cafès, pans i cerveses artesanals.

Per a acompanyar al vi, i com no a l'aigua, es poden provar tapes d'autor creades per a l'ocasió.
Cal recordar que el naixement de la Font d'en Segures és un xicotet naixement d'aigua situat en el municipi de Benassal a l'Alt Maestrat castellonenc. A causa del seu sabor i qualitat l'aigua benassalenca ha sigut guardonada en diverses ocasions amb premis internacionals com el "Sabor superior" de l'International Taste & Quality Institute. A més, s'ha obert al mercat internacional amb relacions comercials amb la Xina o Dubai i contínua ferma a la seua aposta pel mercat gurmet amb la implantació dels formats de vidre tant en l'envasament tradicional "Època" com en la botella més moderna, "Origen".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana