Alt Maestrat: Castellfort inicia demà les seues festes


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187851_114643/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 16-08-2019
Castellfort inicia demà les seues festes


- Els actes es prolongaran fins al diumenge 25

La festa dels xofers inicia demà els actes de les festes de Castellfort. La Comissió de festes ha preparat un variat programa amb activitats per a totes les edats.

Castellfort arranca demà dissabte les festes en honor a Sant Roc i la Mare de Déu de la font. I ho farà amb la festa dels conductors, organitzada pels majorals 2019. No faltarà la missa ni la benedicció de vehicles. Tampoc, el dinar de germanor. A la vesprada hi haurà corro de vaques i la nit serà per al sopar de germanor i el ball amb la discomòbil.

El diumenge 18 es reserva per a la missa i el dinar de germanor.

D'altra banda, el dilluns serà un dia de campionat. I és que es desenvoluparan les diferents competicions de frontó, en modalitats infantil i adult, petanca, tennis de taula, futbol, guinyot i botifarra. A més obrirà la caseta de la Comissió, que comptarà amb l'actuació del Duo Color.

Els xiquets i les disfresses marcaran la jornada del dimarts. Així, l'entrada i el parc infantil, la desfilada de disfresses per als més xicotets, la xocolatada i l'espectacle de Rebombori Cultural protagonitzaran el dia. D'igual manera, per als majors hi haurà sopar de pa i porta i concurs de truita de creïlla. També s'entregaran els premis dels campionats i concursos. A més, la temàtica aquàtica marcarà el concurs de disfresses que estarà ambientat amb la discomòbil Isma Dj.

Castellfort celebrarà Sant Roc el dimecres 21. La Rondalla de Vilar de Canes posarà la música a la missa. I no faltarà el dinar per als jubilats i el posterior ball. Així mateix, es podrà visitar l'exposició que realitza el grup de dones la Font d'en Serra.

El dijous serà el dia de la Comissió. Esmorzar popular, la presentació del llibre "La maldición del peregrino de Portell", la prova del bou de la Comissió, la XII edició del Casal del vi, el bou embolat, l'orquestra J'Jaybers i la discomòbil seran les propostes de la jornada.

L'endemà, el divendres, es viurà el dinar de penyes, els jocs tradicionals, la xocolatada, les vaques, i la prova i embolada del bou de la penya 'Joves i uelos'

El dissabte serà el dia de l'Ajuntament. El concurs de paelles donarà pas a la prova d'un bou de la ramaderia Torrenueva. El VIII Casal de la tapa i la cervesa amb l'ambientació del grup A tu vera, l'embolada de la nit i el ball amb l'orquestra Hits Cover Band i la discomòbil, completaran la jornada.

Les festes acabaran el diumenge amb el tradicional dia del Raïmet. La missa anirà seguida de la festa del Raïmet. En acabar s'encendrà la traca fi de festes.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana