Alt Maestrat: Preparatius per a la VII Valltorta Trail a Tírig


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227214_144028/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 08-05-2024
Preparatius per a la VII Valltorta Trail a Tírig

La Valltorta Trail s'acosta a una nova edició que es celebrarà el diumenge 12 de maig a Tírig. Els esportistes interessats a participar en la carrera curta de 13 kilòmetres o la llarga de 24 poden inscriure's fins divendres 10 de maig. La inscripció inclou una samarreta per a aquells que es registren abans del dimecres 8 de maig a les 23:59h a través de la pàgina web www.hj-crono.es.

Ambdues carreres començaran a les 8:15h i tindran un cost de 16,6 euros. La Marxa Valltorta recorrerà la plaça del Mercat, el Tossalet a 621 metres d'altitud i la Serra de la Creu a 759 metres, per després tornar al punt de partida. D'altra banda, la Valltorta Trail passarà per Montegordo, el barranc de la Valltorta i altres punts abans de finalitzar al Museu de la Valltorta.

L'Ajuntament de Tírig està organitzant aquest esdeveniment en col·laboració amb l'hotel Zielo de Llevant i Tirig Team, amb l'objectiu de destacar el seu entorn natural. Després de la conclusió de les dues carreres, es durà a terme l'entrega de premis, programada per les 11 hores per a la Marxa i una hora i mitja després per a la Trail.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana