Alt Palancia: El PP d'Altura qualifica a l'alcalde del PSOE de ?dictador, cacic i antidemcrata?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182535_110165/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 25-02-2019
El PP d'Altura qualifica a l'alcalde del PSOE de ?dictador, cacic i antidemcrata?

El primer edil socialista es va negar a respondre als regidors del Partit Popular perqu ?ell est per damunt del ple? i fomentant, amb la seua actitud altiva i mesquina, un govern municipal opac i pobre

El Grup Municipal Popular d'Altura qualifica l'actitud de l'alcalde a l'ltim ple d'antidemcrata, ja que el primer edil, Miguel Lpez (PSOE) es va negar en rotund a respondre a les preguntes que li van realitzar els regidors del PP, aix com els d'altres formacions poltiques que representen als ciutadans. Des del PP d'Altura lamenten l'actitud de l'alcalde socialista que qualifiquen de ?dictador i cacic?. La portaveu del PP, Ester Garca, manifesta que el socialista Lpez ?va mostrar dijous passat una actitud altiva i prepotent arribant fins i tot a mantindre que ell est per damunt del ple?.
El socialista Miguel Lpez ja no va veure amb bo ulls la proposta del PP per a dur a terme l'obra del pont d'accs a la localitat. Una infraestructura que ser finanada ntegrament per l'Excel?lentssima Diputaci de Castell que dirigeix el PP. En aqueixos moments, l'alcalde del PSOE ja va optar per negar als integrants del ple la possibilitat de sotmetre a votaci la proposta del PP (ms econmica i millor) que la del PSOE. Tant va anar aix, que desprs de les explicacions de l'edil popular Gabriel Mez, l'alcalde socialista no va permetre que ning tinguera la possibilitat de votar entre les dues propostes presentades per a executar l'obra.
Desprs d'aix, va arribar el torn de precs i preguntes. L'alcalde, una vegada ms, va tornar a demostrar la seua actitud ?dictatorial? i es va negar a respondre a les preguntes dels regidors, eludint al fet que ja ho faria durant el prxim ple municipal i emparant-se en el Reglament d'Organitzaci i Funcionament de les Administracions Locals.
Per al Grup Municipal Popular aquesta manera de fer poltica perjudica en gran manera el municipi i als vens que van triar en el seu moment als regidors all presents perqu vetlaren pels seus interessos de forma democrtica. Posposar aquestes respostes i negar el debat poltic no s ms que un signe ms de la ?mesquinesa que caracteritza a l'alcalde socialista, Miguel Lpez: pobre d'esperit, de conscincia i de valors sumint, d'aquesta manera, a Altura a la ms nefasta i dura mediocritat poltica haguda mai. Des del PP d'Altura exigeixen al *muncipe que realitze una poltica sana i constructiva pel b dels vens d'Altura.
?Tots sabem ja el que era, per en aquest ltim ple el va demostrar amb escreix?, afirma la portaveu del PP, Esther Garca. I afig: ?Estem patint al poble les conseqncies de tindre un alcalde incompetent, orgulls i dictador, la falta del qual de criteri li ha portat en repetides ocasions a retocar obres com s la de la rotonda de l'entrada, que malgrat que tots li repetem, per activa i per passiva, que els camions no anaven a poder girar, ell va insistir a fer-la gran i desprs la va haver de fer ms xicoteta; I el mateix va ocrrer amb el pas dels autobusos en una altra obra, la qual cosa va obligar a fer les voreres ms estretes. Amb aquest alcalde no avancem perqu t a un aparellador fent les funcions d'arquitecte?, explica la popular Garca, qui conclou: ?El socialista Miguel Lpez no mira i mai ha mirat pel b del poble i dels seus vens, generant, aix, malestar i problemes constants?.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana