Alt Palancia: El PP de Viver instal·la càmeres de seguretat per combatre l'onada de robatoris que preocupava els veïns


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/1/221676_140079/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/1/221676_140079/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 26-01-2024
El PP de Viver instal·la càmeres de seguretat per combatre l'onada de robatoris que preocupava els veïns

La localitat de Viver és hui més segura després que el PP aconseguira que la seua proposta d'instal·lació de càmeres de videovigilància prosperara. El PSOE, que ocupa l'alcaldia, havia rebutjat la iniciativa presentada el passat 3 de novembre.

Les càmeres van ser instal·lades durant la segona quinzena de gener, i segons el portaveu del PP, Sergio Salvador, 'ens alegrem que els veïns de Viver dormen hui més tranquils gràcies a la nostra persistència. Ja no pateixen eixa intimidació que han experimentat en les últimes setmanes per la negativa del PSOE a escoltar-nos, fins que finalment ha donat marxa enrere i ha entès que la nostra proposta era absolutament eficaç'.

Salvador destaca que l'important és que aquestes càmeres generen seguretat per als seus veïns i han posat fi a l'onada de robatoris que els ha mantingut en vilo durant setmanes. 'Ho vam fer per a ser útils al nostre poble i donar respostes als problemes que ens plantejaven. I sense dubte, aquest ha sigut un problema que ha impedir el descans i la tranquil·litat dels nostres ciutadans'.

Cal recordar que després del rebuig a la proposta presentada pel PP al novembre i rebutjada pel PSOE dues setmanes després, el PP va sol·licitar al gener la convocatòria d'un ple extraordinari per a tornar a reclamar la instal·lació de les càmeres en els accessos a la localitat, després de registrar-se 25 robatoris en tan sols un mes.

El ple es va celebrar el 16 de gener i va aconseguir que el PSOE es retractara dels arguments emprats al desembre per a rebutjar la iniciativa. 'Celebrem que ara hagen vist les solucions i hagen atés la proposta. Perquè l'objectiu era que Viver fora més segur, i això és precisament el que hem aconseguit', va manifestar el regidor.

A més de proposar la instal·lació de càmeres, el PP també va proposar augmentar els mitjans de seguretat en la localitat, crear un protocol de col·laboració ciutadana i agilitzar el llançament del cos d'agents de la Policia Local. 'Seguim creient que aquests objectius són útils per a evitar que es repeteix el viscut. Donarem suport a qualsevol iniciativa que vaja en aquesta direcció'.

D'altra banda, Salvador ha assenyalat que s'ha acordat amb el PSOE sol·licitar al Ministeri de l'Interior l'augment d'efectius en el quarter de la Guàrdia Civil de Viver, així com crear la Junta Local de Seguretat per a treballar coordinats amb les forces i cossos de seguretat en la lluita contra els delictes o altres circumstàncies que impliquen als agents.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana