Baix Maestrat: L'aposta del Govern multiplicarà per quatre els passatgers dels trens Vinaròs-Castelló


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/12/167120_97241/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 27-12-2017
L'aposta del Govern multiplicarà per quatre els passatgers dels trens Vinaròs-Castelló

L'aposta del Govern central multiplicarà per quatre el nombre de passatgers entre Vinaròs i Castelló, segons les previsions que maneja el propi Ministeri de Foment. L'empresa pública Renfe preveu un augment de 752.000 usuaris a l'any després de triplicar les freqüències de trens entre el Maestrat i la Plana Alta enfront dels 197.000 usuaris actuals pel que quasi un milió de passatgers usaran aquesta línia.
El president del Partit Popular a Castelló, Miguel Barrachina, ha analitzat avui en una reunió amb alcaldes i portaveus del Partit Popular l'impacte positiu que va a haver des passen dels 4 als 12 trens que el Ministeri de Foment d'Íñigo de la Serna ha engegat. “Ja va ser el PP qui va fer que es passara de tres a quatre trens diaris i ara torna a ser el PP qui aconsegueix passar de quatre a 12 trens”. No en va, va a ser la línia que més cresca de tota Espanya gràcies a l'aposta de De la Serna.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios