Baix Maestrat: Rossell contra el càncer: 29 i 30 de desembre


 
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 29-12-2017
 

Aquest divendres 29 i demà dissabte es celebraran a Rossell tot un seguit d’actes amb l’objectiu de recaptar fons en la lluita contra el càncer. L'esdeveniment és possible gràcies a la col·laboració diverses associacions del municipi.

Els actes previstos són els següents:

Divendres 29
19:00h A la casa cultura, xerrada informativa de l’Associació Espanyola contra el Càncer impartida per la psicòloga de l’Associació Marta Bonet Piñana i concert de la banda Juvenil de l’Associació Musical Filharmònica Rossellana.

Dissabte 30
11:30h Al camp de Futbol, “La Planeta“ partit Futbol Club Esportiu Rossell – Equip d’ascens a primera. Temporada 2000/2001.
15:00h A la casa cultura, inflables i activitats infantils. Hi haurà servei de barra i xocolata amb la col•laboració de l’Associació de Mestresses de Casa l’Espadella, Associació de joves i A.M.P.A.
17:30h Masterclass de Zumba Fitness impartit per instructors ZINS Hocine Haciane Constantin de Barcelona i Nuria Juan Batiste de Rossell.
23:30h Discomòbil “ Building Sound “ per Beez i Dj Plaga amb música per a totes les edats.
(Entrada discomòbil: 5€ amb consumició)


Entrada global per a totes les activitats, inclosa la discomòbil en consumició, 8€ i polsera de l’Associació Espanyola contra el Càncer.
Per als menors de 16 anys: entrada 4€ amb polsera de l’Associació Espanyola contra el Càncer.
Venda de polseres/entrades, divendres 29 i dissabte 30 a totes les activitats.

Per realitzar donacions voluntàries:
- Número de compte: ES10.30580990.23.2709388852 CAJAMAR
Hi haurà urnes a tots els bars del poble la setmana del 26 al 31 de Desembre.

Col·laboren
Penya Gastronòmica Taurina · Penya Valencia C.F. · Penya Barça C.F. · Parròquia · Comissió de Festes · C.E. Esquetxe · Bulding Sound · A.M.P.A. · A.A.M.D. de la Balma · Creu Roja · Associació de Joves · Swevent · C.E. Rossell · A.M.F. Rossellana · Mestresses de casa · S.C. Sant Marc · Zumba · Ajuntament de Rossell · Malarmats · Comerços de Rossell.