Baix Maestrat: La socialista Isabel Esbrí exigeix a l'alcalde Andrés Martínez del PP uns mitjans dignes per a poder realitzar la labor d'oposició en Peníscola


 
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 07-06-2019
 


 Considera que els grups de l'oposició han de comptar amb una oficina, ordinador, connexió a internet i impressora, alguna cosa que actualment no succeeix.

La portaveu del Grup Socialista en la localitat de Peníscola, Isabel Esbrí, ha demanat a l'alcalde del PP, Andrés Martínez, ?que el nou mandat que s'iniciarà el pròxim dia 15 de juny estiga presidit per el ?joc net? i que experimente un avanç significatiu en el capítol de democràcia interna i en el tracte que es dispensa als grups d'oposició?.
Ho ha reclamat en el transcurs de la reunió que ha mantingut amb l'alcalde, en la qual ha posat de manifest que de cara als quatre anys esdevenidors serà imprescindible efectuar una sèrie de canvis perquè els partits de l'oposició puguen realitzar la seua labor de control a l'equip de govern. Sense aquestes modificacions, els grups no podran complir de forma adequada el mandat que van rebre de la ciutadania el passat 26 de maig.
Els quatre canvis fonamentals que han d'introduir-se són els següents:
1- que les Juntes de Portaveus es realitzen els divendres.
2- que si els plens es continuen celebrant el tercer dijous de mes imparell, les comissions s'avancen al divendres anterior i no al dilluns de la mateixa setmana com ha succeït fins ara.
3- que es dote als grups amb uns mitjans dignes de treball com a despatx, ordinador, accés a internet i impressora.
4- que el període de pagament als regidors de l'oposició per assistència a plens i comissions s'equipare al de l'equip de govern perquè succeeix que porten sense cobrar des del mes d'abril.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana