Baix Maestrat: La socialista Isabel Esbr anuncia que practicar una oposici ?ferma per justa? a Penscola


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186239_113317/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 15-06-2019
La socialista Isabel Esbr anuncia que practicar una oposici ?ferma per justa? a Penscola

 Amb actitud dialogant, ?per deixant sempre clar all que no ens agrade perqu s el comproms que hem adquirit amb totes les persones que ens van votar el passat 26 de maig per a aconseguir una Penscola de totes i tots, i no solament d'uns pocs.


La portaveu municipal del PSPV-PSOE a l'Ajuntament de Penscola, Isabel Esbr, ha anunciat durant la seua intervenci en la sessi constitutiva de la nova corporaci que durant els prxims 4 anys realitzar ?una oposici ferma, per justa?, perqu ?des del minut 1 volem construir la nostra alternativa de govern que t com a objectiu principal aconseguir el ms prompte possible una Penscola de totes i tots, i no solament d'uns pocs?.
El Partit Socialista realitzar una oposici lleial, per ?dient sempre el que ens agrada i el que no, i realitzant totes aquelles propostes que considerem que poden contribuir a millorar la qualitat de vida de les venes i els vens de Penscola?.
Esbr ha assenyalat que el PSPV-PSOE estar obert al dileg en tot moment per deixant clar que ?res ni ning ens callar? perqu ?tenim un comproms adquirit amb totes les persones que ens van votar el passat 26 de maig, amb el suport del qual guanyem una regidoria ms i ens convertim en la segona fora poltica de la localitat?.
?No van ser els resultats que espervem, per sabem que totes les dones i els homes que ens van votar ho van fer convenuts que treballarem intensament perqu la ciutat de Penscola canvie. I no els defraudarem?. Ha assegurat que treballar des del respecte i la responsabilitat, ?amb molta energia?. I anteposant l'inters general de Penscola a qualsevol altre inters partidista o personal.
La portaveu socialista ha donat l'enhorabona al Partit Popular i a l'alcalde Martnez pel triomf collit i ha agrat el treball realitzat pels qui hui han deixat de ser regidors de l'Ajuntament, amb un especial esment per al socialista, scar Ayza.
I ha finalitzat la seua intervenci amb una cita de Barack Obama: <>. ?Mai perdr aqueix coratge ni aqueixa esperana, ni aqueixes ganes de seguir avant?, ha dit.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana