Baix Maestrat: Cs de Vinaròs demana a Sánchez i Puig que paguen els més de dos milions que adeuten als veïns


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193219_119255/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 10-02-2020
Cs de Vinaròs demana a Sánchez i Puig que paguen els més de dos milions que adeuten als veïns

· El portaveu en l'Ajuntament, Manuel Herrera, lamenta que "PSPV i TSV preferisquen servir als seus partits"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vinaròs, Manuel Herrera, ha anunciat que "Cs ha presentat una proposta perquè Sánchez i Puig paguen els més de dos milions que deuen als vinarossencs". "Aquests diners que van prometre en 2019 i que encara no ha arribat llastra el dia a dia del Consistori i per tant, de tots els veïns", ha assegurat Herrera, qui ha lamentat que "el bipartit donara la callada per resposta davant la denúncia de Cs en el ple de pressupostos sobre aquest fet".




Així doncs, l'edil ha enlletgit que "PSPV i TSV actuen com a serfs dels seus caps en lloc de com a defensors dels seus veïns, que és per al que els paguen". "Amb aquesta iniciativa, pretenem que els dos grups es comprometen en seu plenària i exigisquen als seus companys de files el que li correspon a Vinaròs. Ni més, ni menys", ha assenyalat el regidor i ha ironitzat amb què "per a això si que deixen a un costat les seues diferències de matrimoni mal avingut i tanquen files".



"Des de Cs, al contrari que ells, sí que estem disposats a defensar a la nostra localitat on faça falta perquè per a nosaltres aqueixa és la nostra màxima i única prioritat", ha resolt el portaveu.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana