Benicassim: Compromís denuncia la desastrosa política de recursos humans de l'alcaldessa, Susana Marqués


 
La Plana al Dia | Benicassim | General | 25-04-2018
 

Bonet: «Funcionaris clau han hagut de suportar situacions de menyspreu, fet que provoca que el bon funcionament de l'Administració pública quede malmés»

El Grup Compromís a l’Ajuntament de Benicàssim ha mostrat la seua preocupació per la desastrosa política de recursos humans que està desenvolupant l’equip de govern municipal, i que està afectant el dia a dia de la gestió administrativa del consistori. La jubilació de l’enginyer de camins municipal ha tornat a posar en entredit la política del govern del Partit Popular, que prima l'enxufisme per damunt de la capacitat professional. L’últim dia de treball, l’enginyer va llegir una carta de comiat on mostrava el seu malestar pel tracte de marginació, desconsideració i entrebancs a la seua tasca per part dels dos últims governs municipals, en contraposició al tracte correcte que el van dispensar la resta de governs municipals a més dels funcionaris. Per això, el Grup Compromís portarà al ple del pròxim divendres un prec en el qual denuncia la nefasta política de recursos humans de l’equip de l’alcaldessa Susana Marqués.

«Volem mostrar la nostra preocupació, ja que açò només és un símptoma de quina és la gestió que està portant a terme l’actual equip de govern en l’àmbit dels recursos humans», assenyala Joan Bonet, portaveu del Grup Compromís per Benicàssim, qui remarca que «això és senyal d’una gestió arbitrària, poc objectiva, en el que funcionaris clau, com és el cas que ens ocupa, han hagut de suportar situacions de menyspreu, fet que provoca que el bon funcionament de l'Administració pública quede malmés».

En opinió de Bonet, «perquè una plantilla tinga un bon funcionament cal que els treballadors estiguen implicats en la gestió, se senten útils i que l'ambient de treball siga l'adequat per a obtenir un bon rendiment». «És a dir, tot el contrari de la política del PP», conclou el portaveu.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana