Benicassim: Pau Ferrando i Paula Mateos ocuparan el segon i quart lloc de la candidatura de Compromís per Benicàssim


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180819_108640/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Benicassim | General | 11-01-2019
Pau Ferrando i Paula Mateos ocuparan el segon i quart lloc de la candidatura de Compromís per Benicàssim

La coalició ha donat a conéixer més noms dels integrants de la llista que acompanyaran l'alcaldable, Joan Bonet, en els proper comicis de maig de 2019.
Pau Ferrando, que repetirà en el número dos, és llicenciat en Humanitats per la Jaume I i en Història per la Universitat de Barcelona. Des de 2005 és professor de Secundària, motiu pel qual ha treballat en diferents instituts.
Ha estat secretari local del Bloc de Benicàssim i també portaveu de Compromís per Benicàssim. En l'actualitat és el portaveu comarcal de Compromís a la Plana Alta. Des de 2015 és regidor de l'Ajuntament de Benicàssim. A més a més, és diputat provincial i portaveu adjunt del grup de Compromís a la corporació provincial.
Entre les seues aficions destaquen la lectura, la història medieval, els còmics i els jocs de rol. Viatger incansable, ha visitat més de 75 països arreu del món.
"Al llarg d'aquests quasi quatre anys, sense abandonar la meua professió com a docent, crec que Compromís per Benicàssim, tot i estar a l'oposició, ha estat clau per trobar soluciones a problemes com el de Vil·la Elisa o el CEAM -centre per a gent gran. La relació del nostre ajuntament amb altres institucions, siguen provincials, estatals o autonòmiques, s'ha de fonamentar en la cooperació i treball conjunt per tal de millorar allà on puguem tindre mancances o sorgir problemes" ha conclòs Ferrando.


Per la seua part, Paula Mateos Eixau és directora i professora d'idiomes en una acadèmia de Castelló. "Per a mi Benicàssim, la ciutat en la qual sempre he viscut, és moltes coses: la seua gent, les tradicions, la història, tot allò que sempre hem tingut i les que arriben de noves, com ara els festivals".
La candidata ha declarat: "El dia que em proposaren formar part de la llista va ser un motiu d'orgull i, a la vegada, un gran repte, perquè s'ha de treballar molt dur per canviar les coses i és el que estic disposada a fer".
Paula Mateos ha afegit que "el nostre poble es mereix tindre al capdavant persones que l'estimen i el valoren, que defensen els interesos locals per davant de qualsevol altra cosa, cosa que ha fet el grup municipal de Compromís en qüestions com l'IBI. Pel que fa les inversions dels pressuposts municipals, "han d'anar a projectes realment necessaris i consensuats amb el màxim possible acord".
Finalment, la número 4 en la candidatura considera que "treballar amb Compromís és un honor i una responsabilitat, per això estic disposada a fer-ho de la millor manera possible".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana