Benicassim: Benicssim acollir al maig un Congrs de Dret Concursal i Societari impulsat per la FUE-UJI


 
La Plana al Dia | Benicassim | General | 15-02-2019
 

La relaci de ponents inclou a ms de 20 juristes i magistrats, jutges de Jutjats del Mercantil de diversos punts d'EspanyaLa Fundaci Universitat Jaume I-Empresa ha organitzat el Congrs de Dret Concursal i Societari amb la collaboraci del Collegi d'Economistes de Castell, Trademat Europe, Asemar Global Consulting i Credilex. Aquest esdeveniment tindr lloc en el Thalasso Hotel Termes Marines el Palasiet de Benicssim els dies 9 i 10 de maig de 2019. La inscripci pot realitzar-se amb tarifa reduda fins al 20 de mar.

El congrs aspira a ser un frum d'estudi per a professionals del sector jurdic i econmic interessats en el mn concursal. A partir d'un format ja conegut, amb taules redones per a possibilitar la intervenci de ms ponents, el seu objectiu s sotmetre a debat temes d'actualitat, fomentant la discussi i el colloqui.

Les diferents sessions pretenen convertir-se en un punt de trobada de professionals, contribuint a la generaci de networking, dins i fora de les sessions. Alguns dels temes que es tractaran sn el funcionament de la subhasta judicial en seu electrnica, la responsabilitat de l'Administraci concursal, la rendici de comptes i conclusi del concurs o qestions actuals de dret societari, entre molts altres.

La relaci de ponents inclou a ms de 20 juristes i magistrats, jutges de Jutjats del Mercantil de diversos punts d'Espanya.

Ms informaci: www.fue.uji.es/derechoconcursal

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana