Benicassim: Cs promet a Benicàssim major inversió en i+D+I per al sector tauleller i més mesures per a defensar la taronja


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184391_111744/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/4/184391_111744/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/4/184391_111744/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Benicassim | General | 21-04-2019
Cs promet a Benicàssim major inversió en i+D+I per al sector tauleller i més mesures per a defensar la taronja



? Toni Cantó, junt a Merche Ventura i Sandra Julià, ha assegurat que "enfront a la corrupció del PP i l'engany del tripartit, els valencians necessitem un Govern del que sentir-nos orgullosos"




El candidat a la Presidència de la Generalitat, Toni Canto, la número 1 per Castelló a les Corts Valencianes, Merche Ventura i el cap de llista al Congrés per Castelló, Sandra Julià, han presentat davant dues-centes persones el projecte de Ciutadans (Cs) per a la Comunitat Valenciana i la província aquest matí a Benicàssim. Així, Cantó ha anunciat "propostes per als dos sectors estratègics de Castelló: la indústria ceràmica i l'agricultura". "El sector tauleller necessita ajuda: per això, invertirem més en investigació, potenciar l'estalvi energètic i garantir l'arribada del Corredor Mediterrani que permeta a la indústria exportar més fàcil i barat, una infraestructura també important per al sector citrícola". En aquest sentit, Cantó ha assenyalat que "hem comprat huit tones de taronges donant suport així als nostres agricultors i fent més que el tripartit en 4 anys. A més, a partir d'ara l'agricultura i la ramaderia estaran present en els nostres col·legis i hospitals, a través dels menús, així com doblegarem la investigació de l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries".

Així mateix, el candidat ha assegurat que "enfront de la corrupció del PP i l'engany del tripartit, els valencians necessitem un Govern del qual sentir-nos orgullosos, un Govern liderat per Cs". "Volem traure als xiquets dels barracons i sobretot, traure a Marzà dels seus caps, per això invertirem els 750 milions d'euros que retallarem de les administracions a aquest efecte", ha assegurat Cantó. "Amb Cs en el Govern hi haurà llibertat perquè els pares trien la llengua en la qual estudien els seus fills, llibertat que comencem a perdre amb el PP i amb Català", ha destacat el cap de llista i ha recordat que "hi ha xiquets que no estudien ni una sola hora en castellà i li diuen programa experimental, els experiments amb gasosa i no amb els nostres fills". Sobre cultura, Cantó ha advertit que "alguns creuen que l'administració és el seu mas i l'usen com a tal quan governen, enfront d'açò ha assegurat que ell vol presidir un Govern per a tots els valencians, i per a tots els artistes, independentment de si li han votat o no".

En aquesta mateixa línia, Ventura ha denunciat "el sectarisme del Consell amb la cultura castellonenca prohibint als artistes que no són de la seua corda a actuar en el Teatre Principal". Quant a Sanitat, la cap de llista ha manifestat que "la prioritat de la Conselleria ha sigut endollar a la seua gent als hospitals en lloc de millorar recursos en centres com l'Hospital Provincial i l'Hospital Comarcal de Vinaròs els facultatius del qual i especialistes estan sota mínims".

Per part seua, la candidata al Congrés, Sandra Julià, ha asseverat que "Cs ha sigut l'únic partit que ha signat el Manifest en defensa de l'agricultor i de les nostres taronges" i ha recordat que "vam votar en contra de l'Acord de Sud-àfrica i presentem mesures per a defensar el sector citrícola". Respecte a la despoblació, Julià ha manifestat que "més de 100 dels 135 tenen menys de 5000 habitants i amb les mesures anunciades per Rivera per a les autònomes en zones rurals, la rebaixa de l'IRPF i altres baixades d'impostos frenarem la fugida de veïns de les nostres comarques".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana