Betxí: El PP de Betxi deixa entreveure en el ple la seua oposició a la recuperació del Palau-Castell


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/11/179595_107611/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/11/179595_107611/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 30-11-2018
El PP de Betxi deixa entreveure en el ple la seua oposició a la recuperació del Palau-Castell

El ple municipal de Betxí del mes de novembre va deixar en l'aire la postura del PP local respecte de la recuperació del Palau-Castell, l'edifici més emblemàtic de la població declarat Bé d'Interés Cultural i màxim exponent de l'arquitectura renaixentista valenciana. I és que davant les reiterades demandes per part de l'equip de govern de BLOC-COMPROMÍS per tal que manifestaren el seu posicionament sobre el projecte, els populars no es van pronunciar i van deixar entreveure la seua oposició.

En estos moments s'han posat en valor pràcticament 4 de les 5 fases previstes, amb un cost total de vora 1,5 milions d'euros en inversions, dels quals el consistori betxinenc a penes ha sufragat 150.000€ és a dir, un 10% del total de l'obra. De fet, l'exemple paradigmàtic de totes les subvencions aconseguides el tenim en la Fase V que s'està duent a terme en estos moments, en què arribaran fons de la Diputació de Castelló i dels FEDER per a sufragar pràcticament el 100% de l'obra.

"És increïble que el PP utilitze políticament la recuperació del nostre patrimoni i que fins i tot es burle en les xarxes socials d'este projecte. Mentre que el PP de la Diputació ens posa com a exemple de gestió, en casa el mateix partit s'oposa reiteradament", afirmen des de l'equip de govern. "En el ple fins i tot van qüestionar la instal·lació de la climatització per a les futures dependències municipals, on treballaran els funcionaris".

L'equip de govern recorda que en el seu moment tots els partits representats a l'Ajuntament van signar un manifest de recolzament a l'obra i d'inversió en l'edifici, cosa que en estos moments ha sigut qüestionat pels actuals dirigents populars.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana