Betxí: El PP obrirà la Unitat de Respir de Diputació a Betxí


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182502_110134/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 25-02-2019
El PP obrirà la Unitat de Respir de Diputació a Betxí

El candidat a l'alcaldia, Ximo Campos (PP) es reuneix amb la diputada d'Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, per a conéixer el servei

Campos (PP): ?Fins que concertem amb la Generalitat les places per a un Centre de Dia a Betxí, sol?licitarem a la Diputació de Castelló la unitat de respir?

El candidat a l'alcaldia pel Partit Popular de Betxí, Ximo Campos, s'ha reunit amb la diputada provincial d'Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, per a interessar-se per les unitats de respir que la Diputació de Castelló té en tota la província i plantejar la creació d'una per a Betxí.
Ximo Campos ha assegurat que ?les unitats de respir són un servei fonamental per als nostres majors perquè permet la conciliació familiar i laboral i suposa, a més, un alleujament per a les famílies perquè podran deixar als seus majors en bones mans mentre treballaran o fan les seues gestions diàries?.
Per això, el candidat i líder dels populars a Betxí ha assenyalat que ?fins que concertem amb la Generalitat Valenciana les places per a un Centre de Dia a Betxí, sol?licitarem a la Diputació la unitat de respir?. Així mateix, Ximo Campos ha assegurat que ?la unitat de respir és totalment compatible amb la labor que realitza actualment l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer a Betxí als qui agraïsc el servei que presten en el nostre municipi?.
Ximo Campos ha recalcat que ?la unitat de respir es podria situar en el Centre de Dia?. I anuncia: ?Tenim les instal?lacions, només ens falta el servei i em compromet al fet que en la pròxima legislatura la unitat de respir serà una realitat?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana