Betxí: Remolar construirà un espai polifuncional per eliminar molèsties als veïns en les actuacions de festes


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184245_111625/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 15-04-2019
Remolar construirà un espai polifuncional per eliminar molèsties als veïns en les actuacions de festes-L'equip de Bloc-Compromís crearà una sala per practicar esport i promoure esdeveniments amb bones condicions acústiques i climàtiques

L'actual frontó municipal es transformarà en un espai polivalent en la pròxima legislatura. Un lloc on es podrà practicar l'esport i fer actuacions musicals en condicions acústiques i climàtiques adequades, sense les actuals molèsties per al veïnat.

Esta és, sense dubte, una de les propostes més innovadores i demandades que l'equip de BLOC-COMPROMÍS encapçalat pel seu candidat a l'alcaldia Alfred Remolar durà al seu programa electoral per a les pròximes eleccions municipals del 25 de maig. I és que, en paraules de Remolar, "este és sense dubte un dels projectes més importants que activarem en la pròxima legislatura, ja que beneficiarà moltíssima gent".

Des de fa mesos s'ha dut a estudi la remodelació completa de la zona, que inclourà la insonorització de tot el lloc, l'enderrocament de l'actual barra, d'unes sales buides existents i de la zona del dipòsit d'aigua per poder guanyar més espai. De fet, es calcula que la nova àrea podrà albergar més de 2500 persones assegudes, de manera que el dia de les paelles, un dels actes més multitudinaris i seguits de les festes de Betxí, tots els assistents tindran el lloc assegurat dins del recinte.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana