Borriol: Vilarrocha incorpora el talent i la passió per Borriol de José Manuel Esteve a la candidatura local del Partit Popular


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184289_111657/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 16-04-2019
Vilarrocha incorpora el talent i la passió per Borriol de José Manuel Esteve a la candidatura local del Partit Popular

“José Manuel és el millor exemple de passió, compromís i il·lusió per Borriol. La d'un borriolenc anònim que està enamorat del seu municipi i vol dedicar el seu talent i dedicació per a treballar en pro d'un futur replet d'oportunitats per als borriolencs i desenvolupament per a Borriol”. Amb aquestes paraules la candidata del Partit Popular a l'alcaldia, Chelo Vilarrocha, ha avançat que José Manuel Esteve ocuparà el segon lloc en la llista local.

Graduat Social per la UJI i molt lligat laboralment al sector ceràmic com a Director de Compres, amb Esteve el PP incorpora al seu projecte “el saber fer d'un borriolenc fet a si mateix professionalment i que en cada pas que ha donat sempre ha demostrat que porta en la sang l'ADN borriolenc”.

Cal ressaltar que en l'actualitat José Manuel Esteve està bolcat en la promoció i potenciació de l'esport local. No en va, Esteve ostenta el càrrec de vicepresident del Club de Pilota Valenciana i és soci del Club Ciclista de Borriol, amb el qual col·labora en tots els seus esdeveniments. 

És per açò que l'alcaldable popular ha incidit que el número 2 de la candidatura local del Partit Popular local “és exemple i mostra palpable que ambicionem construir un projecte integrador, en el qual el nostre municipi estiga sempre per davant de tot i en el qual l'Ajuntament, després de quatre anys infausts d'esquerra sectària, torne a mirar als ulls dels borriolencs. Borriol ho té tot per a enamorar als seus veïns i crear un horitzó de desenvolupament i oportunitats però per a açò és imprescindible que en l'Ajuntament impere la responsabilitat, el treball i el rigor que representa el valor segur que és el PP”. 


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana