Borriol: V campanya de compres per Borriol


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191125_117451/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Borriol | General | 01-12-2019
V campanya de compres per Borriol

Amb l'objecte de promocionar el comer local i dinamitzar l'activitat comercial des de l'1 de desembre i fins al 6 de gener s'inicia la cinquena campanya de Nadal "De compres per Borriol". Els establiments adherits a la campanya donaran participacions en el concurs per compres superiors a 10 i els premis consistiran en vals de diners per a gastar en els comeros locals participants. Es repartiran 7 premis i seran els segents:

- dos primers premis de 300 .

- quatres segons premis de 200 .

- sis tercers premis de 100 .

Per a arreplegar els premis hi haur un termini de 15 dies des de la publicaci dels agraciats al web corporatiu i a les xarxes socials.

Des de la regidoria de Comer d'este Ajuntament s'anima a tots els borriolencs i visitants a participar en esta campanya i vos desitja molta sort!!

Amb motiu desta campanya es convoca a tots els comeros que vullguen participar a la reuni que es realitzar el dimarts 3 de desembre a les 20:00 al Sal dActes de lAjuntament.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios