Burriana: El solar de l'antic IES Llombai acollirà els pròxims dos cursos a l'alumnat del Jaume I

Burriana | General | 27-11-2018
El solar de l'antic IES Llombai acollirà els pròxims dos cursos a l'alumnat del Jaume I

L'IES Jaume I es prepara per a acollir una renovació integral just en el curs escolar en el qual compleix el mig segle de vida. Va començar a acollir alumnes en 1968 i les seues parets acolliran al final d'aquest curs als últims estudiants. Després es derrocarà per complet per a tornar a alçar-ho i continuar amb la seua labor formativa.

Castelló: ÀPunt presenta a Castelló la seua programacioì infantil i familiar amb el festival itinerant La Colla en Ruta

Castelló | General | 20-11-2018
 

ÀPunt presenta en societat la seua programació infantil i familiar i els seus protagonistes amb el cicle de festivals itinerants La Colla en Ruta. El primer esdeveniment arriba al parc de Ribalta de Castelloì de la Plana el proÌxim dissabte 1 de desembre amb un complet programa d'activitats, concerts, tallers i col·laboracions als quals es podraÌ accedir de forma gratuïta. La presentació es va haver d'ajornar el passat mes d'octubre a causa del temporal de pluja.

La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó participa en el XV Congrés Internacional de Ciutats Educadores

La Vall d'Uixó | General | 18-11-2018
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó participa en el XV Congrés Internacional de Ciutats Educadores

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha participat aquesta setmana en el XV Congrés Internacional de Ciutats Educadores celebrat a Cascais (Portugal) amb el lema 'La ciutat pertany a la persones' i amb la presència de 127 projectes de 73 ciutats de 13 països (l'Argentina, el Brasil, Alemanya, Finlàndia, Polònia, Portugal, Espanya, Suècia...)

Nules: Més de 100 xiquets i xiquetes rebren un reconeixement en el día de la benvinguda al Nuleret i Nulereta

Nules | General | 18-11-2018
Més de 100 xiquets i xiquetes rebren un reconeixement en el día de la benvinguda al Nuleret i Nulereta

Un any més l’Ajuntament de Nules mitjançant la regidoria de Joventut i Infància ha donat la benvinguda a tots els xiquets i xiquetes de Nules nascuts el passat any 2017. En total han sigut 128 xiquets i xiquetes els convocats per a participar d’aquest acte, en el que s’han fet entrega a cadascuna de les famílies presents d’un detall commemoratiu. A més els més menuts han pogut també gaudir de jocs instal•lats per a aquesta ocasió al Saló Multifuncional on s’ha desenvolupat l’acte.

Burriana: Reubiquen part de l'alumnat del CEIP Penyagolosa per fuites d'aigua

Burriana | General | 17-11-2018
Reubiquen part de l'alumnat del CEIP Penyagolosa per fuites d'aigua

Part de l'alumnat del CEIP Penyagolosa, de Borriana, va haver de ser reubicat ahir en aules diferents a l'assignades com a conseqüències de les filtracions d'aigua de pluja que pateix part de l'edifici. En concret es tracta de quasi tot el tercer pis de l'ala principal del centre escolar.