Burriana: Borriana licitarà abans de cap d'any la rehabilitació de Sant Blai

Burriana | General | 13-12-2018
Borriana licitarà abans de cap d'any la rehabilitació de Sant Blai

L'Ajuntament de Borriana té previst licitar l'obra de rehabilitació de l'entorn de Sant Blai abans que acabe l'any, de manera que dins dels dos primers mesos de 2019 puga adjudicar-se i fins i tot arrancar els treballs que tindran un pressupost de 540.000 euros, IVA inclòs.

Diputación CS: L'exposició La Llum de la Memòria aconsegueix el rècord de 35.579 visitants i s'aferma com a gran reclam turístic aquest pont

Diputación CS | General | 06-12-2018
 

L'exposició de la Diputació La Llum de la Memòria ha aconseguit la

Burriana: Cultura programa 'Alció, Poètiques entorn del Jo' en la qual Elixir Creativo fa un salt creatiu i de difusió artística

Burriana | General | 21-11-2018
Cultura programa 'Alció, Poètiques entorn del Jo' en la qual Elixir Creativo fa un salt creatiu i de difusió artística

El mite clàssic d'Alció i les referències a la migració o la mutació interna a l'hora de realitzar introspeccions que deriven en la creació artística és el fil conductor de la nova mostra que a partir d'aquest dissabte es podrà visitar en la sala d'Exposicions del CMC La Mercè de Borriana. Així ho han explicat tant els tres artistes del col·lectiu artístic Elixir Creatiu, Juan Poré, Ángel Igual i José Ferrer., els qui al costat de la comissària de l'exposició, Sílvia Tena, el regidor de Cultura, Vicent Granel, i els dos artistes convidats a participar, Vicent Traver Calzada i Juan Serrano, han volgut presentar el que per a la comissària “no solament és una mostra o una exposició, sinó que volem que siga una plataforma crítica, i al seu torn, un laboratori d'idees que compile diferents formes i llenguatges artístics, materialitzats a través de performances en ple carrer, taules redones, col·loquis o xous en viu”. Ha sigut el màxim representant de l'àrea cultural, Vicent Granel, qui ha explicat que “no es tracta d'una exposició a l'ús per diverses raons, ja que d'una banda al voltant d'una mostra succeeixen moltes més coses i es generen situacions que ajuden i fomenten la reflexió plantejada a través d'aquesta revisió del mite d'Alció, i a la vegada, suposa la reunió de cinc dels artistes més representatius de la nostra ciutat i que, en alguns casos, fa molts anys que han portat el nom de Borriana molt lluny”.

Burriana: Les agressions al BIC de la Basílica d'El Salvador, no paren

Burriana | Cultura | 22-11-2018
Les agressions al BIC de la Basílica d'El Salvador, no paren

Les agressions al Bé d'Interés Cultural de la Basílica d'El Salvador no cessen. Malgrat la promesa de l'equip de govern d'instal·lar càmeres de videovigilància amb la finalitat de dissuadir el BIC de nous actes *incívicos, l'actuació no s'ha dut a terme i les agressions se succeeixen amb exquisida regularitat.

Nules: L'estany es promociona en la pel·lícula 'El cercle de l'aigua'

Nules | General | 21-11-2018
L'estany es promociona en la pel·lícula 'El cercle de l'aigua'

El Parc Natural de l’Estany ha sigut un dels escenaris exteriors elegits per al rodatge de la pel·lícula El cercle en l’aigua, una adaptació de l’obra de teatre La Estancia de Chema Cardeña. Precisament, en aquest film participa l’actor de Nules Jordi Ballester i està dirigit pel borrianenc, Vicent Monsonís.