Burriana: Acodis celebra la seua jornada de convivència estiuenca


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2015/7/128427_70142/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2015/7/128427_70142/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2015/7/128427_70142/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | Servicios Sociales | 09-07-2015
Acodis celebra la seua jornada de convivència estiuenca

L'ajuntament de Borriana ha compartit hui amb el col.lectiu de persones amb discapacitat el tradicional dia de convivència en la platja. A la jornada, celebrada a la platja de l'Arenal, ha assistit l'alcaldessa de la localitat, Maria Josep Safont; el regidor de Serveis Socials, Manel Navarro ; la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer; la regidora d'Hisenda, Cristina Rius i altres membres de la Corporació municipal.

L'Associació Col.lectiu de Discapacitats de Borriana, ACODIS, celebra esta jornada tots els anys amb l'objectiu de conscienciar de la necessitat de fer platges adaptades per a estes persones, com és la platja de l'Arenal.

Així, els membres d'ACODIS han tingut l'oportunitat de prendre el bany en la platja accessible de l'Arenal borrianenc . A més, també han pogut comprovar tots els serveis per a persones amb discapacitat que estan instal.lats a la platja de l'Arenal.


Desprès s'ha celebrat el tradicional dinar de germanor. El dinar ha tingut lloc en un “berenador” del passeig marítim de Borriana. Per part de l'Ajuntament han assistit l'alcaldessa, Maria Josep Safont , el regidor de Serveis Socials, Manel Navarro i les regidores, Lluïsa Monferrer i Cristina Rius. El nou Equip de Govern ha intercanviat opinions amb els membres d'ACODIS sobre la situació del col.lectiu de discapacitats.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana