Burriana: El CMA Martí de Viciana protagonista del curs sobre gestió de escoles musicals de la Generalitat


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/165500_95918/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/11/165500_95918/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 17-11-2017
El CMA Martí de Viciana protagonista del curs sobre gestió de escoles musicals de la Generalitat

Aquest dissabte 18 de novembre, el Centre Municipal de les Arts Martí de Viciana serà el protagonista del curs «Gestió, organització i funcionament d'una escola de música. Nivell II» que la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport organitza de forma anual i que per primera vegada se celebrarà a la ciutat de Borriana, amb l'explicació i difusió del projecte i la forma d'organització i treball del CMA Rafel Martí de Viciana.
Tal i com s'ha explicat des de la direcció del centre, «aquest curs, que normalment té lloc a la província de València, ha triat l'auditori Juan Varea del centre per a fer una sessió a la província de Castelló i aprofitar la presentació del projecte cultural que representa l'organisme autònom per a poder veure també les seues instal•lacions i alguna de les activitats que duem a terme».
En aquests moments el Centre Municipal de les Arts és un focus d'atenció a l'àmbit acadèmic per l'envergadura del projecte i el seu caràcter innovador dins de les polítiques culturals municipals. Cal recordar que fa poc va ser publicada una tesi sobre el Jardí Artístic i des de fa dos anys els cicles formatius de Nules i Castelló es desplacen fins a Borriana per tal de conèixer in situ les activitats i forma de treballar de l'organisme autònom.
Tal com ha explicat el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, «el CMA Martí de Viciana de Borriana és un orgull per a tots i totes les borrianenques, i precisament que el projecte que per primera vegada la Conselleria decideix portar fins a les comarques del nord tinga com a protagonista el CMA parla sobre la importància i la referència en la qual s'ha convertit. Si a això li sumem la gran notícia que aquesta mateixa setmana ens ha arribat en forma de la major subvenció a nivell autonòmic tan per a l'Escola de Música com per a la de Dansa, ens trobem davant un bon moment d'un dels centres artístics referència a nivell valencià».