Burriana: El PP demana al tripartit que no venda fum en 2018 després de reduir a un 15% el grau d'execució de les inversions previstes per a 2017


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/12/166347_96622/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 07-12-2017
El PP demana al tripartit que no venda fum en 2018 després de reduir a un 15% el grau d'execució de les inversions previstes per a 2017

El Partit Popular de Borriana ha pregat a les tres forces polítiques que governen en la localitat, PSPV, Compromís i Podem, que deixen de vendre fum a la ciutadania després d'anunciar inversions per a 2018 i limitar el grau d'execució de les de 2017 a un mínim 15%.
“Els veïns estan cansats que se'ls prometen projectes que després no arriben. S'anuncien en pressupost una bateria de compromisos que després són incapaços de complir. Seria més assenyat que foren realistes i precisos, que es comprometeren amb allò que anuncien, perquè d'1.800.000 euros d'inversions en 2017 s'han limitat a executar 270.000 euros. Els nombres parlen per si sols”.
Juan Fuster, regidor i portaveu del Partit Popular a Borriana, ha considerat que després de tres pressupostos dissenyats per un pacte “que solament pensa en les butaques, els veïns agrairien en gran manera que s'exercira una gestió realista i compromesa amb l'anunciat”. “Seria oportú que revisaren els seus projectes, perquè no hi ha continuïtat ni avanços, perquè cada any passat és un any perdut. I aquesta situació no la denúncia el Partit Popular, és un fet que clama la ciutadania”.
Des del Grup Municipal del PP reconeixen que “el problema radica que se'ls està esgotant el temps. Van programar una sèrie d'accions que han vist que són totalment irrealitzables, no perquè materialment no les poden desenvolupar, sinó perquè són projectes que es perllonguen en el temps i que no els van a garantir la foto que desitgen fer-se”. Est és el “vertader problema que està paralitzant Borriana”. “El pacte de butaques es nega a executar plans si no es garanteix titulars, i objectius que van anunciar fa dos anys i que avui segueixen sense complir, per la seua incapacitat i inacció manifestes, han deixat de ser prioritats per a centrar-se en altres accions que almenys els garantisquen promoció i publicitat”. I amb aquesta perspectiva “qui realment està perdent el tren de les oportunitats és Borriana, a la qual no solament no se li ofereix futur i creixement, és que ni tan sols es plantegen iniciatives que puguen captar l'interès de tercers per desenvolupar activitat ja que qui governa és incapaç de generar-la”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana