Burriana: El PP ofereix un 'projecte de futur' per a Borriana enfront d'un PSPV que està mancat de model de ciutat i espanta la inversió


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/167283_97376/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 02-01-2018
El PP ofereix un 'projecte de futur' per a Borriana enfront d'un PSPV que està mancat de model de ciutat i espanta la inversió

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana mantindrà en 2018 el seu esperit reivindicatiu per a la ciutat amb l'objectiu d'oferir “al nostre municipi un projecte de futur enfront d'un PSPV que mai va tenir un programa que garantira el desenvolupament i el creixement, que manca de model de ciutat”.
Juan Fuster, regidor i portaveu del PP a Borriana, ha manifestat el seu desig de “seguir reclamant les mesures que els nostres veïns ens plantegen com a necessàries enfront d'una política de bandades que no sap on està el nord”. Per al PP “és necessari definir un projecte clar i amb criteri, que de forma coherent i cohesionada permeta traçar les línies d'un matí que oferisca desenvolupament i creixement enfront de la paràlisi. Perquè actualment en lloc d'atraure capitals els espantem. Ningú confia en un PSPV que manca de projecte”.
Per a açò, a més de la baixada de tributs “que permeta que les nostres famílies decidisquen què fer amb els seus diners, s'han d'aplicar avantatges fiscals a empreses, que possibiliten que els professionals que alcen dia a dia la persiana dels seus negocis per a oferir-nos el millor dels serveis tinguen la capacitat de generar ocupació, desenvolupament i creixement”.
En opinió de Fuster, “és la nostra obligació treballar i esforçar-nos per a posar fre a la paràlisi amb la qual el PSPV, amb el silenci còmplice de Compromís, condemna a Borriana”. “Creiem que som capaços de molt més, de generar il·lusió amb el desenvolupament d'iniciatives que oferisquen futur. I per açò anem a seguir reivindicant projectes realistes, que atraguen capitals i generen inversió”.
L'engegada d'un viver d'empreses que canalitze les inquietuds i propostes d'els qui decideixen emprendre; l'adequació d'espais urbans, la promoció d'ocupació a través de convenis i programes eficaços i pràctics; el desbloquege de sectors com el PAI Sant Gregori, que està abandonat; la dotació de serveis públics com l'Escola Oficial d'Idiomes, que s'ha perdut; el desenvolupament del Pla Especial de la Marjaleria, que el PSPV va deixar caducar; o la pèrdua dels 16.600 metres quadrats en l'Arenal, que directament van abandonar. “Enfront de la falta de projecte, enfront de la inacció, hem de generar confiança i desenvolupament. Posar fre a polítiques que no solament no avancen, sinó que perden allò que mai es va haver d'abandonar”.
“Volem”, ha assenyalat Fuster, “que enfront de la desesperança que transmet un PSPV que mai va tenir projecte per a Borriana, que enfront del silenci de Compromís que va garantir el rescat ciutadà i ara gasta i emmudeix, que la nostra ciutat oferisca un futur d'il·lusió a els qui com milers de veïns estem convençuts que la capacitat d'aquest municipi està per sobre d'els qui des del 13 de juny de 2015 ens condemnen amb la seua incapacitat, desgovern i inacció”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana