Burriana: El PP proposa ajudar als emprenedors que desenvolupen negocis innovadors a Borriana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/167321_97404/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 03-01-2018
El PP proposa ajudar als emprenedors que desenvolupen negocis innovadors a Borriana

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha proposat una línia d'ajudes directes per a emprenedors que decidisquen obrir empreses en la ciutat que generen innovació en la ciutat. La iniciativa, recollida en el programa de govern del PP, tornarà a ser plantejada al PSPV amb l'objectiu “de promoure el desenvolupament que les polítiques de PSPV i Compromís estan negant al nostre municipi”.
Des del PP, la regidora Ana Montagut considera que “com a partit amb representació pública no podem quedar-nos de braços creuats mentre dia a dia, el tripartit que governa Borriana condemna a la nostra ciutat”. “En aquests dos anys en els quals el PSPV va decidir ocupar l'alcaldia i guiar la seua ceguesa de la mà d'un lazarillo anomenat Compromís, Borriana ha caigut en l'estancament, el bloqueig i la regressió”. Fins a tal punt, ha considerat Montagut, “que no ja solament els inversors no veuen a Borriana una ciutat d'oportunitats i desenvolupament, és que espantem qualsevol possible idea de negoci del nostre municipi”.
En aquest sentit, “la nostra batalla pel creixement i el desenvolupament segueix en 2018 més ferm que mai”. Enfront d'els qui “no tenen gens que oferir als emprenedors ni tenen cap projecte ni model de ciutat que presentar a capitals externs, des del PP reivindiquem la capacitat de Borriana per a fomentar l'ocupació i convertir el nostre municipi en motor econòmic. I en tots els àmbits, des de l'agrícola al turístic”.
En aquest sentit, “creiem que la millor inversió és aquella que fomenta el creixement a través mesures fiscals que conviden a tercers a pensar a Borriana per a establir la seua idea de negoci”. L'atracció d'aquestes empreses no solament generarà desenvolupament a nivell local, invertirà en la millora econòmica del nostre municipi i generarà ocupació a els qui avui encara cerquen una ocupació, ha considerat Montagut. En aquest sentit, “enfront d'els qui gens han d'aportar perquè mai van tenir un projecte, anem a exigir que s'estudie la nostra iniciativa perquè des del sector agrícola al turístic, tots els projectes siguen tinguts en compte perquè Borriana avance”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana