Burriana: El PP proposa ajudar als emprenedors que desenvolupen negocis innovadors a Borriana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/167321_97404/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 03-01-2018
El PP proposa ajudar als emprenedors que desenvolupen negocis innovadors a Borriana

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha proposat una línia d'ajudes directes per a emprenedors que decidisquen obrir empreses en la ciutat que generen innovació en la ciutat. La iniciativa, recollida en el programa de govern del PP, tornarà a ser plantejada al PSPV amb l'objectiu “de promoure el desenvolupament que les polítiques de PSPV i Compromís estan negant al nostre municipi”.
Des del PP, la regidora Ana Montagut considera que “com a partit amb representació pública no podem quedar-nos de braços creuats mentre dia a dia, el tripartit que governa Borriana condemna a la nostra ciutat”. “En aquests dos anys en els quals el PSPV va decidir ocupar l'alcaldia i guiar la seua ceguesa de la mà d'un lazarillo anomenat Compromís, Borriana ha caigut en l'estancament, el bloqueig i la regressió”. Fins a tal punt, ha considerat Montagut, “que no ja solament els inversors no veuen a Borriana una ciutat d'oportunitats i desenvolupament, és que espantem qualsevol possible idea de negoci del nostre municipi”.
En aquest sentit, “la nostra batalla pel creixement i el desenvolupament segueix en 2018 més ferm que mai”. Enfront d'els qui “no tenen gens que oferir als emprenedors ni tenen cap projecte ni model de ciutat que presentar a capitals externs, des del PP reivindiquem la capacitat de Borriana per a fomentar l'ocupació i convertir el nostre municipi en motor econòmic. I en tots els àmbits, des de l'agrícola al turístic”.
En aquest sentit, “creiem que la millor inversió és aquella que fomenta el creixement a través mesures fiscals que conviden a tercers a pensar a Borriana per a establir la seua idea de negoci”. L'atracció d'aquestes empreses no solament generarà desenvolupament a nivell local, invertirà en la millora econòmica del nostre municipi i generarà ocupació a els qui avui encara cerquen una ocupació, ha considerat Montagut. En aquest sentit, “enfront d'els qui gens han d'aportar perquè mai van tenir un projecte, anem a exigir que s'estudie la nostra iniciativa perquè des del sector agrícola al turístic, tots els projectes siguen tinguts en compte perquè Borriana avance”.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios