Burriana: Fuster (PP): La nostra única preocupació és Borriana, perquè per al PSPV la ciutat mai ha sigut un objectiu, sinó solament un mitjà


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/168961_98669/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 13-02-2018
Fuster (PP): La nostra única preocupació és Borriana, perquè per al PSPV la ciutat mai ha sigut un objectiu, sinó solament un mitjà

“La nostra única preocupació és Borriana, la falta d'oportunitats i creixement, l'estancament en el qual el PSPV ha sumit a la ciutat perquè per a ells mai va ser objectiu, sinó solament un mitjà per a aconseguir els seus reptes personals”.
Juan Fuster, portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a Borriana, ha considerat que la crisi oberta en el pacte de govern per la dimissió del regidor de Podemos, Christopher del Moral, “al que li desitgem el millor en la seua nova etapa”, és solament “un exemple més del desastre al que el PSPV ha conduït a la nostra ciutat”. Un fracàs dirigit per un partit “que per sobre de tot desitjava ocupar l'alcaldia” i que per a açò no va dubtar en firmar el 13 de juny de 2015 “un pacte que garantia el rescat de les persones però la realitat ha sigut ben diferent”.
En la pràctica, “mai els veïns van ser el seu objectiu, eren uns altres els seus interessos. I per a aconseguir-los no han dubtat a utilitzar a Borriana, que ha quedat sumida en un profund estancament mentre altres municipis han aprofitat la recuperació per a generar ocupació, desenvolupament i creixement”.
La nova crisi de govern que el PSPV i el seu soci de Compromís intenten maquillar per a retenir els despatxos “amenaça amb empitjorar-se per a desgràcia de la nostra ciutat. Perquè si han sigut incapaços durant tres anys de complir si més no els seus propis programes de govern, si han perdut una després d'una altra les oportunitats que ha portat amb si la recuperació econòmica, poc podem esperar d'els qui gens han aportat”.
Des del Grup Municipal del Partit Popular a Borriana, Fuster ha ratificat el seu compromís amb el “futur de la nostra ciutat, perquè Borriana està per sobre d'els qui avui ocupem un càrrec de responsabilitat pública, és molt més valuosa”. Lamentablement, ha postil·lat el portaveu, “els qui estan avui al capdavant de l'alcaldia mai han cregut en ella i aqueixa és la dura condemna que els veïns paguem des de fa tres anys”.
Per la seua banda, “el PP va a seguir proposant projectes i iniciatives, aportant idees i traslladant crítiques, perquè amb elles volem intentar, des de la nostra labor d'oposició, que no es perden capitals, que els inversors vegen a Borriana oportunitats, no fracassos, i que siguem capaços de ressorgir d'aquestes cendres a les quals el PSPV ha reduït a la nostra ciutat”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana