Burriana: El PP anima al PSPV a aplicar els mateixos criteris sostenibles i ecològics que exigeix als 'chiringuitos' per a mantenir neta Borriana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/4/171723_100963/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 25-04-2018
El PP anima al PSPV a aplicar els mateixos criteris sostenibles i ecològics que exigeix als 'chiringuitos' per a mantenir neta Borriana

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha animat al PSPV a aplicar-se els mateixos criteris ecològics i sostenibles que exigeix als 'chiringuitos', “perquè si ho fa, Borriana millorarà la seua imatge, que actualment està degradada per l'abandó, les brosses i la brutícia”.
El Partit Socialista, que ha aplicat en els últims anys pujades de la taxa de brosses que oscil·len entre un 14% als particulars i un 110% als empresaris, manté l'exigència a tercers d'implantar en els seus negocis mesurades de sostenibilitat que no degraden el medi ambient. “Són pioners a exigir però, no obstant açò, s'obliden de ser models a seguir”.
El PSPV, recorden fonts del PP a Borriana, ha aplicat en tres anys de gestió reiterades pujades de la taxa de brosses mentre a nivell ciutat “l'estat d'abandó i degradació ja no solament del casc urbà sinó del terme municipal en general és palés per a qualsevol veí que recórrega Borriana”.
“La brutícia i falta de neteja no solament és evident al casc urbà i l'àrea comercial. La taca s'estén a altres sectors de la ciutat, com l'àrea agrícola o els polígons industrials”. I mentre des del PP es reclama des de fa anys un pla integral per a atallar l'abandó que pateix Borriana, “des del PSPV no solament fan oïdes sordes a la nostra proposta, mantenint la imatge de la ciutat degradada, és que exigeixen a tercers que apliquen mesurades que milloren la conservació de l'entorn que ells mateixos ignoren”.
Des del PP recolzen qualsevol iniciativa “que redunde en la conservació de Borriana. Totes les accions sumen i són positives. No obstant açò, poc exemple pot donar una alcaldia, la del PSPV a Borriana, que a exigir i cobrar és diligent i rigorós en extrem, però a l'hora de traure la granera no sap ni para què serveix”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana