Burriana: Comunicat de la Regidoria d'Educació


 
La Plana al Dia | Burriana | General | 16-05-2018
 

Dimecres 16 de maig la Regidoria d'Educació de l’Ajuntament de Borriana convoca una reunió per a tractar les informacions aparegudes en premsa sobre el CEIP Penyagolosa i els seus professionals. En aquesta reunió assisteixen: AMPES, l'inspector de zona, directors i directores de centres públics i concertats i membres del Consell Escolar Municipal de la ciutat.

Una vegada finalitzada la reunió, els directors i directores i Regidora d’educació tenen a bé manifestar el següent:

Manifestem el total rebuig a les informacions publicades en diferents mitjans de comunicació i xarxes socials que han atacat directament a la reputació dels professionals del CEIP Penyagolosa, Inspectors d’Educació i Serveis Psicopedagògics.

La justícia ha demostrat la falsedat de les imputacions i, així ho han ratificat dues resolucions judicials. La Primera del Jutjat de primera Instància i Instrucció de Vila-real i la segona de l’Audiència Provincial, contra la que no hi ha possibilitat de cap recurs.

També volem manifestar que s’han menyspreat les vies administratives ordinàries, com si no hi hagueren garanties d’intervenció, cosa que és totalment equivocada i contraproduent. En lloc de recórrer a l’administració Educativa, s’ha fet ús de les xarxes social i mitjanç de comunicació per tal de donar una versió que no pot ser replicada en les mateixes condicions ja que la nostra posició de funcionaris ens limita, causant així indefensió personal i professional.

Per tot això, mostrem el nostre recolzament a la direcció, claustre i professionals del CEIP Penyagolosa i demanem que cessen els comentaris inadequats i feridors que no ajuden en absolut de la millora a l’educació a la nostra ciutat.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana