Burriana: Les jornades d'Esports en Família tornen aquest dissabte 10 de novembre a Borriana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/11/178809_106955/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/11/178809_106955/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 08-11-2018
Les jornades d'Esports en Família tornen aquest dissabte 10 de novembre a Borriana

El Servei Municipal d’Esports (SME) a través de la regioria d'Esports de Borriana han organitzat la I Jornada d'“Esport en Família” de la temporada 18/19, una cita dissenyada i preparada perquè mares, pares, fills i filles gaudisquen d'un matí carregat d'esport mentre es diverteixen en família. Des del SME s'anima a que totes i tots els membres que componguen la família participen en aquesta activitat a través de la qual es pretenen potenciar els hàbits de vida saludables i els valors positius que ofereix fer exercici de forma cooperativa, reforçant a més així el vincle familiar i de diversió entre diferents generacions.
L'esdeveniment tindrà lloc aquest pròxim dissabte, 10 de novembre, en el Camp Municipal Sant Fernando en horari de 10:00h a 12:00 del matí i en l'es podran practicar diferents disciplines esportives, a més de les activitats preparades especialment pel SME a força de circuits atlètics. I és que com ja es va poder observar, per exemple, en l'edició del passat any “l'Esport en Família ha funcionat molt bé a Borriana en els últims anys, i tan sols calia veure a mares i pares gaudint quasi tant com els seus propis fills i filles, així que tant els que ja han assistit en alguna ocasió, com aquells i aquelles que puguen estrenar-se aquest dissabte, han de saber que es convertirà en una jornada plena de diversió i pràctica esportiva” com explicava el regidor Vicent Granel.
Així, segur que aquest dissabte es torna a veure a algun pare apurant les opcions en el final d'un circuit de carrera, o a algun xiquet o xiqueta intentant superar les diferències físiques a base d'habilitat i picardia, en una jornada que tornarà a tancar-se amb una foto final per al record de totes i tots els participants. Segons s'ha volgut explicar des del mateix SME, “ja fa anys que vam poder comprovar que la implicació de pares i mares en la promoció de l'activitat física i de determinats hàbits de vida saludables és clau perquè els xiquets i xiquetes entenguen de la importància de practicar algun esport, així que un any més aquest “Esport en Família” creiem que servirà perquè eixe foment de l'esport entre els i les més xicotetes de la nostra ciutat siga una realitat cada vegada més gran a Borriana”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios