Burriana: Fuster (PP): Els 40 anys de la Constitució són el millor exemple de la força de la unió


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/12/179807_107782/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/12/179807_107782/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 06-12-2018
Fuster (PP): Els 40 anys de la Constitució són el millor exemple de la força de la unió

“La fortalesa de la unió, de la concòrdia i de la capacitat de diàleg ens han donat 40 anys de progrés, desenvolupament i futur”. Juan Fuster, regidor i portaveu del PP a Borriana, ha celebrat avui els 40 añosvde la Constitució en un acte senzill amb afiliats, veïns i simpatitzants.
“La Carta Magna ens ha donat les llibertats que avui gaudim tots”. “Avui és l'exemple de com els espanyols vam ser capaços de trobar-nos”. Perquè “enfront d'els qui cerquen la divisió i la fractura, enfront d'els qui s'acomplexen dels nostres símbols i els nostres colors, aquests 40 anys són el millor exemple de com els espanyols vam saber asseure, per sobre d'ideologies, les bases del progrés, el creixement i el futur”.
Fuster ha reivindicat el “esperit de la unió i el consens per a seguir creixent”. Perquè “Espanya és la suma d'identitats, de llengües i cultures. I aquestes són les nostres fortaleses”. “Mai la divisió ha sigut sinònim de progrés. I a Borriana tenim lamentablement un exemple clar”.
Fuster ha participat d'un acte que ha estat presidit per Juan Granell, al capdavant del Partit Popular de Borriana, que ha congregat a desenes de veïns per a festejar el 40 aniversari de la Constitució i la tradicional festivitat de Sant Nicolau, que amb les típiques espases ha tornat a convertir-se en una cita per a la concòrdia “com ho ha sigut i ho seguirà sent la Constitució”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana