Burriana: El PP reclama al PSPV solucions per a evitar la degradació de la plaça Tremedal de Borriana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180825_108646/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 11-01-2019
El PP reclama al PSPV solucions per a evitar la degradació de la plaça Tremedal de Borriana

Montagut (PP) planteja un reforç de la neteja i la seguretata l'entorn per a posar fi a les miccions i defecacions que els veïns denuncien sofrir cada setmana

El Grup Municipal del Partit Popular de Borriana ha plantejat en ple al PSPV la necessitat d'estudiar solucions a la degradació de la plaça Tremedal. Els residents denuncien des de fa dos anys que el seu entorn residencial s'ha convertit en un urinari públic “que com a responsables polítics no podem ignorar”, tal com ha considerat Ana Montagut, regidora del PP en la localitat.
La situació desesperada d'aquests residents ha sigut objecte de debat en el ple celebrat ahir dijous al que el regidor ha aportat les consideracions d'uns ciutadans que veuen com lluny de trobar solució a la problemàtica, s'enquista. “Mirar cap a un altre costat no va a resoldre el problema. Som conscients de les dificultats a atallar la situació, però la nostra obligació és estudiar qualsevol alternativa que siga eficaç i pose fre a la problemàtica”.
Des del Partit Popular, Montagut ha tendit la mà al PSPV per a trobar “junts solucions”. “Si s'està cometent un fet sancionable, s'haurà d'actuar en aquest sentit perquè existeix una normativa que ens permet actuar contra aquest tipus d'actes incívicos”. “Si no ho fem solament contribuirem al fet que el problema s'agreuge”.
Els veïns reclamen major neteja en l'entorn i un reforç de la vigilància de la Policia Local per a “lluitar contra un problema que parteix d'una evident falta d'educació cívica”. “Els veïns han exposat des de fa dos anys la seua situació però ningú els atén ni dóna respostes”.
Una situació “que frustra a els qui resideixen en aquest entorn que acudeixen al consistori a la recerca de solucions i, no obstant açò, no reben atenció alguna d'els qui som servidors públics”. Així les coses, Montagut ha oferit “col•laboració i treball conjunt per a atendre aquesta situació que, lamentablement no és l'única, però no per açò hem de mirar cap a un altre costat i ignorar-la”, ha declarat la regidora.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana