Burriana: Fuster (PP): ?Casado contagia la il?lusi que necessita Borriana per a eixir de la parlisi?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180866_108681/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 12-01-2019
Fuster (PP): ?Casado contagia la il?lusi que necessita Borriana per a eixir de la parlisi?

El portaveu del PP reivindica ?creixement i oportunitats? per a una ciutat que ?s orgull i patrimoni de tots? i que mereix desenvolupamentenfront a estancament

El portaveu del PP a Borriana, Juan Fuster, ha reivindicat avui la il?lusi i projecte que lidera Pablo Casado a nivell nacional per a garantir a Borriana creixement i oportunitats enfront de la parlisi que la bloqueja. ?Un projecte slid, que establisca les lnies d'un futur a curt, mitj i llarg termini, que aprofite el torrent d'idees i iniciatives dels nostres vens i canalitze el emprendimiento que defineix a la nostra ciutat?. Lnies bsiques per a aconseguir que Borriana, que ?s orgull i patrimoni de tots?, opte al desenvolupament que mereix aquesta ciutat.
Fuster, que ha assistit avui a la presentaci de candidats que ha presidit Pablo Casado a Valncia, ha reivindicat ?el valor de les idees del PP, com a garantia de futur i motor econmic?.
A Borriana, ha declarat el regidor, ?patim una parlisi que s fruit de la falta de projecte?. El pacte liderat pel PSPV en la ciutat, recolzat en Comproms i Podemos, ?s'ha tradut en un repartiment de despatxos que, no obstant a, no ha propiciat un model de creixement i desenvolupament per a la ciutat?.
L'objectiu poltic d'aquestes tres forces ?mai ha sigut Borriana, sin els reptes personals de cadascuna dels socis?. I la conseqncia directa s que ?hem perdut el tren de les oportunitats durant anys el que ha propiciat que on havia de crixer la il?lusi, el futur i l'ocupaci, s'ha sembrat la frustraci, l'estancament i la desesperana?.
El PSPV de Borriana ha bloquejat la modificaci del Pla General d'Ordenaci Urbana; ha enterrat el Clot; ha perdut 16.600 m2 a l'Arenal; ha abandonat als dependents, que segueixen sense cobrar; es perden subvencions per a camins rurals o pobresa energtica; la Marjaleria segueix sense tenir data per a redactar el Pla Especial; a la Serratella, els vens desesperen davant la falta d'inversions per a la costa; i parcs i jardins emmalalteixen de falta de neteja i conservaci perqu en lloc d'invertir, es malgasta. ?s un resum en imatges de Borriana que hem de transformar. Perqu la capacitat d'aquesta ciutat per a aconseguir objectius que semblen inassolibles se supera sempre que es creu en ella. Solament hem de ser capaos d'invertir en les nostres fortaleses i aconseguir el futur que mereix Borriana?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana