Burriana: Fuster (PP): “Anem a ressuscitar Borriana amb el compromís, consell i suport dels veïns”


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180941_108746/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/1/180941_108746/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 14-01-2019
Fuster (PP): “Anem a ressuscitar Borriana amb el compromís, consell i suport dels veïns”

Desenes de simpatitzants i afiliats abrigallen a Juan Fuster que reivindica “l'orgull d'una ciutat lluitadora, ambiciosa i emprenedora que exigeix futur i oportunitats”

Juan Fuster, candidat a l'alcaldia de Borriana pel Partit Popular, ha reivindicat avui el “compromís, consell i suport dels veïns” per a aconseguir “ressuscitar a Borriana del coma profund en el qual mai va haver de caure”.
“Aquest projecte que tinc el privilegi d'encapçalar no seria res sense vosaltres. Tots sou necessaris i hem de remar tots junts per a garantir el futur, el progrés i la concòrdia”. Tal com ha declarat Fuster, “som el partit del sentit comú, el que des de la calma, el respecte i la llibertat treballa per tots els veïns de Borriana”.
El candidat a l'alcaldia ha reivindicat l'entusiasme i la il•lusió “que sempre ha sigut bandera de Borriana. Orgullosa dels nostres èxits, hem de tornar a recuperar aqueixa identitat perduda perquè ens han fet perdre 16.600 m2 en l'Arenal; hem saltat als mitjans nacionals per ser incapaços de mantenir neta nostra ciutat o perdre una vaca; i hem deixat morir el nostre Clot, pulmó verd de la nostra ciutat”.
Amb l'objectiu de recuperar “l'orgull perdut”, Fuster ha arengat als presents a participar d'un projecte que “necessita comptar amb persones valentes i compromeses com vosaltres, que defensen les idees que ens fan grans, els projectes que generen creixement i futur. Sou la brúixola que em va a guiar”.
El portaveu del Grup Municipal del PP ha sigut aclamat per simpatitzants i afiliats en un acte que ha comptat amb la presència de Miguel Barrachina, president del PPCS. “És el millor projecte per a Borriana, la garantia de desenvolupament i creixement”, ha reivindicat el líder de la formació a nivell provincial. Unes paraules que ha confirmat Juan Granell, president local del PP a Borriana. “Perquè Juan no solament és el candidat del PP, és el de les idees dels nostres veïns, l'altaveu d'un projecte que clama per generar oportunitats en una Borriana estancada”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana