Burriana: Fuster (PP) reclama inversió per a la costa que el PSOE ignora a Borriana i Madrid


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180989_108787/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 16-01-2019
Fuster (PP) reclama inversió per a la costa que el PSOE ignora a Borriana i Madrid

“Borriana mereix que siguem capaços de reclamar inversió per a millorar la nostra costa. Mereix futur i desenvolupament, consolidar aquest patrimoni únic que tenim l'orgull de gaudir. I per açò hem de sumar esforços per a aconseguir la inversió que el PSOE ens nega per partida doble, tant a Madrid com a Borriana”.
Juan Fuster, regidor i portaveu del PP a Borriana, ha reivindicat lideratge “per a ser capaços de lluitar per les inversions que nostra ciutat mereix per justícia”. “Som una ciutat privilegiada, bressol d'emprenedors i exemple d'exportació. Mereixem que s'exigisca amb afany, esforç i compromís una partida econòmica que garantisca que la nostra costa es consolida i preserva”.
Des del PP, Fuster considera que “és necessari conjuminar forces i caminar tots de la mà” per a superar “la debilitat d'un PSPV que a Borriana és incapaç d'exigir i lluitar per inversions” i que “a Madrid directament ens ignora”.
A Borriana “sempre li ha anat bé quan hem posat tota la nostra obstinació a aconseguir objectius que es presumien inassolibles. El port és bon exemple d'aquesta tenacitat i vehemència infinites”. “Ara hem de seguir lluitant pel que mereixem, i la puntada que el PSOE ha donat a Borriana en els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) és la mostra més clara que no som gens per al Govern d'Espanya”.
Una debilitat alimentada per un PSPV que a nivell local “no es preocupa dels petits problemes dels nostres ciutadans i, per descomptat, molt menys dels grans projectes que ens garantisquen riquesa i prosperitat”. “Des de la concòrdia i des de l'experiència i el treball, siguem capaços de superar aquest pacte de butaques que s'ha repartit els despatxos de l'ajuntament amb l'únic objectiu de garantir-se el seu futur i no el de la nostra ciutat”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana