Burriana: Fuster (PP): ?Burriana mereix eixir del coma profund al que el PSPV l'ha condemnat?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181064_108855/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 18-01-2019
Fuster (PP): ?Burriana mereix eixir del coma profund al que el PSPV l'ha condemnat?

El candidat del PP reivindica un 2019 en el que ?s'atenga a la dependncia, s'incentive l'activitat econmica ies lidere un projecte d'oportunitats?

?Borriana mereix eixir del coma profund al que el PSPV l'ha condemnat durant prop de quatre anys de mandat?. El candidat del PP a les eleccions municipals per Borriana, Juan Fuster, ha reivindicat ?il?lusi per a definir un futur en el qual nostra ciutat torne a liderar l'activitat econmica i siga exemple de emprendimiento i ambici?.
La falta d'un projecte slid i amb lideratge ha enfonsat el creixement d'un municipi que ?ha sigut emblema de lluita i tenacitat, exemple d'xits i emblema de l'exportaci?. ?L'orgull que hem perdut en mans d'un pacte liderat pel PSPV i recolzat en dues forces, Comproms i Podemos, que solament es miren el melic, ha de donar pas a un full de ruta que dirigisca els nostres passos cap a un futur esperanador. El que per justcia mereix Borriana?.
La dependncia ?emmalalteix de les ajudes promeses i els drames de les nostres famlies clamen respostes que no arriben?; kos vens de la Marjaleria ?ja no oculten la seua frustraci per promeses reiteradament incomplides?; la Serratella segueix sense la inversi que pose en valor la costa ?que Comproms diu que no existeix?; i la prdua de 16.600 m2 en l'Arenal ?ens ha amputat part de la nostra costa per l'aband del PSPV?.
Per a Fuster, ?aquest 2019 ha de ser l'any en el qual Borriana recupere les oportunitats perdudes. Les que ens han condut a un coma que desitgem que siga reversible. Amb la convicci de saber que Borriana s capa d'aconseguir reptes inassolibles i de lluitar per un futur que des de la il?lusi i l'obstinaci genere creixement?.
En opini del candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, ?frene a un PSPV que ha demostrat que Borriana no li interessa, reivindiquem la solidesa d'un projecte liderat per vens que pose en valor les idees que engrandeixen aquesta terra d'oportunitats emblema de la prosperitat i la concrdia?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana