Burriana: Fuster (PP): “El dolor de les víctimes exigeix unió per a aplicar la presó permanent revisable”


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181135_108919/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-01-2019
Fuster (PP): “El dolor de les víctimes exigeix unió per a aplicar la presó permanent revisable”

El candidat del PP s'entrevista amb Marimar Blanco, presidenta de la Fundación Víctimas del Terrorismo, i exigeix contundència i tolerància zero contra agressors

El candidat del PP de Borriana a les eleccions municipals del maig vinent, Juan Fuster, ha reivindicat la unió de tots per a “escoltar el dolor de les víctimes i aplicar amb contundència i fermesa la presó permanent revisable”. “No podem ignorar a els qui pateixen un drama atroç com una violació o un assassinat. No podem tolerar que es vulneren els drets de les víctimes. Hem d'aplicar sense pal•liatius la justícia que ens empara per a protegir a les víctimes”.
Fuster s'ha entrevistat aquest matí amb la presidenta de la Fundación Víctimas del Terrorismo, Marimar Blanco, en el si de la convenció nacional que el PP ha organitzat a Madrid aquest cap de setmana. “Escoltar a qui ha patit en primera persona la crueltat de l'assassinat d'un germà ens reafirma a atendre aquest clam social que exigeix contundència i tolerància zero contra crims i violacions”. “El dolor infinit de les víctimes ens ha d'unir a tots a l'hora d'exigir la màxima pena per a qui perpetra aquest tipus de delictes deleznables”.
Des del PP, ha reivindicat Fuster, “hem reclamat per activa i passiva l'aplicació de la presó permanent revisable que partits com el PSOE i els seus socis qüestionen”. “Amb fermesa, sense titubejos, amb la màxima contundència que ens empara la llei, hem d'exigir el compliment de les màximes penes per a els qui són autors d'aquest dany atroç”.
Fuster considera que “aquesta no és una qüestió ideològica. És un deure moral. Perquè la societat ens reclama fermesa per a aplicar un règim penitenciari que condemna a l'agressor al mateix temps que no li nega la reinserció”. “Som una societat moderna i avançada, que reivindica progrés i creixement, però que alhora no li tremola el pols a l'hora de condemnar sense pal•liatius a criminals i violadors. Els complexos que altres partits demostren han de quedar a un costat per a unir-nos tots en la defensa de les víctimes, a donar les respostes que nostra societat demanda”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana