Burriana: Fuster (PP): ?L'alcaldessa ha d'exigir a Sánchez que defense la taronja com protegeix l'arròs?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181150_108940/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 21-01-2019
Fuster (PP): ?L'alcaldessa ha d'exigir a Sánchez que defense la taronja com protegeix l'arròs?

El candidat del PP a les eleccions municipals reclama la clàusula de salvaguarda per a respectar un producte amenaçat per la incapacitat de qui governa Espanya
Borriana, 21 de gener de 2019: ?L'alcaldessa ha d'exigir al president del Govern d'Espanya la defensa de la taronja com s'ha protegit l'arròs. La mateixa clàusula de salvaguarda que s'ha invocat per a l'arròs és la que els nostres citricultores i tota Borriana implora que s'aplique per als nostres cítrics i que tots a l'una, units i forts, hem d'aconseguir que s'aplique perquè atacar la taronja és atacar a Borriana?.
Juan Fuster, candidat del PP a les eleccions municipals de maig, ha reivindicat la fortalesa d'una ciutat ?que ha sigut capaç d'aconseguir els majors èxits i pot i deu seguir lluitant per a protegir el seu major tresor: la citricultura?.
Aquesta vesprada, a les 20.00 hores, ?prendrem part en la manifestació que reivindica la protecció del nostre patrimoni?. ?Ho farem per convicció. Perquè no és un deure, és un privilegi poder defensar l'orgull de Borriana: els nostres agricultors?. I per a açò, Fuster reivindica ?l'aplicació de les mesures que siguen capaces de posar fre a una competència deslleial que ens empobreix?.
?L'alcaldessa de Borriana, socialista, compta amb tot el nostre suport per a exigir al ministre d'Agricultura, també del seu partit, que invoque la clàusula de salvaguarda per a donar cobertura als nostres cítrics. Ho han fet amb l'arròs. Ho poden i deuen fer amb la taronja. Perquè si no ho fan correm el seriós risc d'afectar a un sector del que és bressol Borriana, del que viuen centenars de famílies, del sector que és patrimoni de la nostra ciutat?.
Fuster ha tendit la mà a la primera edil per a aconseguir-ho. ?Si sabem quins són les solucions, hem d'aplicar-les. Els nostres citricultores ens demanen fermesa, contundència i acció. No podem quedar-nos de braços creuats en un despatx. Hem de passar a l'acció i exigir la bateria de mesures que reclamen els nostres agricultors. Tots junts. Perquè solament units aconseguirem transformar la paràlisi que empobreix Borriana en l'acció que enriqueix i garanteix oportunitats a la nostra ciutat. Les que nostra citricultura mereix?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana