Burriana: Fuster (PP) exigeix al PSPV que no perda el sl de l'estaci como va fer amb l'Arenal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182032_109716/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/2/182032_109716/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 12-02-2019
Fuster (PP) exigeix al PSPV que no perda el sl de l'estaci como va fer amb l'Arenal

?Borriana mereix crixer enfront d'els qui la mutilen. Mereix prosperitat i desenvolupament enfront d'els qui la bloquegen. Mereix un futur de creixement enfront d'els qui no tenen projecte per a la ciutat?.
Juan Fuster, candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, ha exigit al PSPV que lluite pel sl de l'estaci de tren ?perqu no ocrrega com en l'Arenal, on vam perdre 16.600 m2 de sl?. La decisi del regidor d'Urbanisme, el socialista Bruno Arnandis, d'abandonar la lluita pel terreny de l'estaci ?s una altra mostra ms de la incapacitat manifesta del PSPV per a defensar els interessos de Borriana?.
La convocatria d'eleccions, el prxim 26 de maig, ?sembla que s molt ms rellevant per al PSPV de Borriana que garantir a la nostra ciutat la titularitat del sl?. ?Borriana no pot abandonar la lluita per la propietat d'aquest sl perqu al PSPV li han entrat les presses per executar l'aparcament de l'estaci?, ha considerat Fuster.
Per al candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, ?l'execuci d'aquest espai d'aparcament s important i s'ha d'executar. Per les obres no han d'estar renyides amb la defensa de la propietat del sl que per al PSPV sembla una qesti menor, quan en realitat s tot?.
Fuster considera que ?Borriana no ha de perdre ms patrimoni perqu a un partit, el PSPV, no li entren les ganes de treballar per la ciutat?. ?Hem de defensar els interessos de la nostra ciutat i exigir inversions com les d'aquest aparcament de l'estaci. Per no per a abandonar la defensa de la propietat dels terrenys perqu Borriana no ha de perdre el seu patrimoni perqu el PSPV no t ganes de reclamar el que per justcia ens pertany?.
En opini del candidat del PP l'alcaldia, en 2017 ja patim una mutilaci brbara que ara intentem recuperar en els jutjats. Ms de 16.600 m2 de l'Arenal es van anar a mans privades perqu l'alcaldessa no tenia ganes d'eixir del despatx per a defensar els interessos de Borriana. Esperem que ara, amb el terreny de l'estaci, no torne a ocrrer el mateix?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana