Burriana: Fuster (PP) invita al PSPV a eixir del bnker per a resoldre els problemes de Borriana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182332_109982/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-02-2019
Fuster (PP) invita al PSPV a eixir del bnker per a resoldre els problemes de Borriana

?Per a resoldre els problemes dels vens de Borriana hem d'eixir dels despatxos i trepitjar el carrer?. Aix ho ha considerat l'alcaldable del PP per la ciutat, Juan Fuster, desprs de reclamar en ple al PSPV ?que escolte als vens, atenga les seues queixes i resolga els seus problemes?.
El candidat a l'alcaldia ha sigut l'altaveu dels vens que resideixen en el Cam Rajol, a la Serratella. ?Sn residents d'un cam que es troba en unes condicions lamentables i que creiem que el PSPV, amb els equips humans i materials que t, b podria millorar les condicions d'un tram de cam pel qual circulen vens de Borriana?.
El trasllat de la queixa es produeix ?desprs que aquesta protesta s'haja traslladat de forma reiterada a l'ajuntament i no haja obtingut resposta?. ?El PSPV ha convertit al consistori en el seu bnker particular, s'ha atrinxerat en els despatxos i prefereix no donar la cara davant la ciutadania. Un error que est pagant Borriana, perqu sn els vens els que estan veient com les seues queixes no sn ateses i com les oportunitats passen de llarg per una ciutat que ha sigut i ha de seguir sent model de emprendimiento i desenvolupament?.
Per a Fuster, ?s necessari trepitjar el carrer, ensopegar-te amb els problemes, escoltar als vens i tractar de donar solucions. Els qui ocupem crrecs de responsabilitat pblica estem per a servir, no per a ser servits, i si en lloc d'escoltar i ser permeables ens convertim en murs infranquejables no solament provocarem la frustraci dels nostres ciutadans, sin que abocarem a la nostra Borriana a la runa i l'empobriment?.
Des del PP, Fuster reclama ?la illusi que ens mou a canviar el que no funciona, a treballar per a oferir oportunitats, a escoltar les queixes que deriven en solucions i iniciatives que tornen a situar a Borriana al capdavant del creixement. El que mai va haver d'abandonar-nos?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana