Burriana: Juan Fuster: La Cabanenca s exemple de l?xit i la grandesa de Borriana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183379_110878/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 21-03-2019
Juan Fuster: La Cabanenca s exemple de l?xit i la grandesa de Borriana

?La Cabanenca s exemple de l'xit i la grandesa de Borriana. De l'esfor i el comproms, del treball sense horari per a garantir que als nostres vens els arriba el millor producte amb una atenci excellent?.
Juan Fuster, candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, ha posat en valor la riquesa del comer local com a ?emblema de la grandesa del nostre municipi?. Per a Fuster, ?incentivar al petit comer amb rebaixes fiscals com les quals hem proposat i garantir inversi i desenvolupament per a facilitar l'obertura de negocis s una obligaci?.
La Cabanenca ?s l'emblema d'aquest comproms amb la qualitat i l'excellncia? que ha merescut el Premi Nacional al Xicotet Comer 2018. ?Aquest premi constata que a Borriana tenim autntics herois que lluiten dia a dia per garantir que a la nostra taula arriba el millor producte?. I ?precisament aquest esfor i comproms s el que hem d'alimentar i encoratjar, hem de projectar?.
Juan Fuster ha reivindicat aquesta convicci ?per a recuperar la grandesa que sempre ha caracteritzat a Borriana. Som emblema de motor econmic, smbol de prosperitat i desenvolupament. Garantia d'xit. Si treballem aquests valors i ens esforcem per incentivar-los creixerem en serveis, riquesa i prestacions?.
Per al candidat del PP a l'alcaldia, ?hem de traar un projecte slid perqu a curt, mitj i llarg termini aconseguim recuperar aquest model econmic que s Borriana. Des del petit comer, que s servei, proximitat i qualitat, a les grans empreses, perqu tots sn motors econmics que han de retornar a Borriana el lideratge que mereix?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana