Burriana: Mariola Aguilera serà cap de llista... però ¿de quin tipus de taronja?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184314_111679/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 17-04-2019
Mariola Aguilera serà cap de llista... però ¿de quin tipus de taronja?

Mariola Aguilera serà cap de llista en les pròximes eleccions municipals. El que no se sap hui dia és de quin tipus de taronja. Després de tres legislatures de taronja *Cibur, semblava clar que anava a ser ara taronja Ciutadans, però no està per a res clar que això vaja a ser definitiu.
Ciutadans Borriana no sap ara mateix qui serà la seua candidata a l'alcaldia per a les pròximes eleccions municipals. Madrid encara no ha ratificat la llista que encapçala *Mariola Aguilera a pesar que Castelló ho va fer oficial a principis d'aquest mes d'abril. De fet, Ciutadans no té cap cartell ni cap banderola penjada en els fanals de Borriana a pesar que des de Castelló sí s'ha remés tota aqueixa propaganda política perquè estiguera al carrer.
El partit no s'ha pronunciat públicament ni en un sentit ni en un altre, encara que ahir va ser dia de reunions en la seu de Castelló i encara que el de Borriana no és l'únic problema del província de Castelló que la 'formació taronja' té sobre la taula, sí que és en aquests moments el més important.
Fins al dia que Ciutadans Castelló va anunciar les seues candidata de Borriana, al costat de la de Benicàssim i al de Vila-real, hi havia dos noms per a encapçalar la llista de Borriana: *Mariola Aguilera i l'actual edil i portaveu municipal de Ciutadans Borriana, María Jesús Sanchis, nom que ara agafa força.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana