Burriana: Juan Fuster proposa un front comú per a protegir la costa de Borriana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184371_111725/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-04-2019
Juan Fuster proposa un front comú per a protegir la costa de Borriana

El temporal marítim que assota el litoral “ens obliga a treballar braç a braç per a defensar a Borriana enfront als qui sols s’esforcen pels colors dels seus partits”

“La costa de Borriana ha patit el desemparament i abandó durant quatre anys. Hem de posar fre a aquesta situació i treballar braç a braç per a exigir davant el Govern d'Espanya les inversions que protegisquen el nostre litoral perquè és patrimoni de tots”.
Juan Fuster, candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, ha reivindicat “l'esforç i compromís de tots els partits polítics per a posar fre a la regressió que pateix de forma alarmant la Serratella”. “Durant aquests anys no s'ha actuat en aquesta platja, i malgrat que hi ha partits com Compromís que van arribar a qüestionar fins i tot l'existència de la mateixa, nosaltres creiem no solament que és un entorn únic sinó que mereix per justícia que es pose en valor”.
Per a aconseguir-ho, “hem de treballar per Borriana enfront d'els qui solament treballen per als seus partits”. “Cridar a totes les portes per a exigir amb vehemència i tenacitat senzillament una inversió justa. I no conformar-nos amb un no del Govern d'Espanya, perquè aqueixa resposta no ens val”.
Des del Partit Popular de Borriana, “estem convençuts que la Serrratella és un valor en alça. És una inversió de futur, un espai verge únic i singular”. Precisament, “la riquesa d'aquesta costa resideix en la seua bellesa, en la seua naturalesa verge, en la seua exclusivitat”. I “mereix que ens deixem la pell per ella”.
Juan Fuster ha recordat que “durant aquests quatre anys de mandat hem reclamat per activa i passiva lluitar de forma conjunta, crear un front comú per a garantir l'èxit”. No obstant açò, “no solament no han acceptat el nostre oferiment, sinó que PSPV, Compromís i Podem no han mogut un dit per exigir al Ministeri de Medi ambient inversió i desenvolupament. Estem convençuts que una altra política és possible, la de la inversió, la prosperitat i el desenvolupament. La que transforme aquesta paràlisi en oportunitats per a Borriana”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana