Burriana: Juan Fuster accelerarà l’economia de Borriana que el PSPV ha frenat


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184439_111787/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 23-04-2019
Juan Fuster accelerarà l’economia de Borriana que el PSPV ha frenat

Juan Fuster treballarà per a accelerar l'economia de Borriana que el PSPV ha frenat al costat dels seus socis de Compromís i Podemos. Així ho ha reivindicat el candidat a l'alcaldia qui ha fet campanya en el carrer “arreplegant les idees, queixes i iniciatives dels nostres veïns”.
“Som un municipi que ha sigut líder i referent a nivell econòmic. Hem de recuperar aquesta ambició i tornar a estar orgullosos del motor imparable que és Borriana”. Per a aconseguir-ho, “solament les idees del Partit Popular garanteixen creixement enfront de l'esquerra que enfonsa el desenvolupament, retalla les pensions i provoca dèficit i atur”.
El compromís de Juan Fuster “és deixar-nos la pell per Borriana. I fer-ho eixint dels despatxos per a alçar el fre que durant aquests anys ens ha fet perdre treball i patrimoni. Ocupació perquè els qui hem tingut al capdavant del consistori han sigut incapaços si més no d'aprofitar per als veïns convocatòries públiques de treball. Patrimoni perquè la incapacitat d'un govern que administra des del despatx ha provocat que 16.600 m² de sòl de l'Arenal acaben en mans privades”.
Per a Juan Fuster, “l'objectiu d'aquest projecte és el d'una ciutat pròspera, capdavantera i referent”. “Borriana és un orgull i els qui avui ocupen el consistori han deixat a un costat progresse i desenvolupament per a garantir-se el confort dels despatxos”. “Som capaços de construir una Borriana activa, amb iniciativa i emprendimiento, que lluite per la riquesa i la prosperitat que mereixen els nostres veïns sense abandonar serveis bàsics que garanteixen qualitat de vida”.
“De la mà dels veïns, perquè són ells els únics protagonistes, anem a treballar per a convertir la terra erma que el PSPV ha abonat amb el seu desistiment de funcions en el cultiu fèrtil que done respostes als nostres veïns, no solament per a resoldre els problemes quotidians sinó per a ambicionar el desenvolupament que garantisca l'arribada de capitals i inversions”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana