Burriana: Juan Fuster garanteix protecció als dependents i atenció als majors


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185306_112523/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 16-05-2019
Juan Fuster garanteix protecció als dependents i atenció als majors

Juan Fuster garantirà la protecció als dependents i la inversió en les seues famílies “plantant cara al Consell i exigint les subvencions anunciades per l'esquerra i que no han arribat”. Tal com ha assenyalat el candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, “és desesperant i frustrant que es jugue amb les famílies”. “Garantir l'arribada de subvencions i que el dependent muira sense haver rebut la subvenció és un drama”.
Des del PP de Borriana, Juan Fuster considera una “prioritat” atendre “a les desenes de famílies de Borriana que esperen que els anuncis del PSPV i Compromís es complisquen”. Per aquest motiu, “anem a plantar cara al Consell, perquè ha arribat el moment de ser útils a la nostra ciutat i no servils a unes sigles, com durant quatre anys han fet els partits que governen Borriana”.
Amb “esforç, tenacitat i treball, molt de treball, anem a defensar a la nostra ciutat, perquè el primer és Borriana”. I per aquest motiu, “anem a plantar-nos en el Consell per a exigir que desbloquege el cobrament de subvencions a dependents, perquè és una vertadera vergonya que es facen promeses i durant quatre anys s'hagen incomplit sistemàticament”.
Juan Fuster aposta també per atendre als majors. “Crec que la jubilació és una oportunitat per a exercir activitats, desenvolupar aficions i gaudir”. Per aquest motiu, “volem dissenyar un Pla Actiu de Majors que fomente el manteniment de l'autonomia personal i desenvolupe hàbits de vida saludable amb la pràctica d'exercicis”.
“Els nostres majors”, tal com ha assenyalat el candidat, “són un exemple de vitalitat, i per açò volem desenvolupar una agenda de la tercera edat que estiga dotada amb contingut festiu, lúdic i cultural durant els 365 dies de l'any. Perquè els nostres majors tenen tot el dret a gaudir d'una agenda pròpia i des de l'ajuntament donar respostes a les seues demandes”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana