Burriana: Pablo i Oscar Ania Barrachina competeixen en el campionat de Resistència Paddle Surf


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186457_113498/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/6/186457_113498/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/6/186457_113498/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 25-06-2019
Pablo i Oscar Ania Barrachina competeixen en el campionat de Resistència Paddle Surf

El passat cap de setmana va tindre lloc, en l'embassament de Doiras (Astúries), el Campionat d'Espanya de Resistència Paddle Surf. La prova es va celebrar sobre una distància de 30 km en un entorn de gran bellesa i amb la magnifica organització del club asturià ECO SUP.
Des de l'inici de la prova es va formar un "tren" de quatre corredors: els catalans Tomás Sánchez (campió de l'anterior edició i Miquel Roigé (subcampió 2018) i els germans Pablo i Oscar Ania Barrachina del Paddle Surf Borriana, que a poc a poc van anar prenent distància contra els seus contrincants.
Durant el recorregut els quatre es van anar alternant al cap, amb successius atacs en espera que algun es despenjara, cosa que no va succeir fins a l'últim quilometre on Pablo Ania Barrachina va aconseguir prendre 100 metres d'avantatge que va mantindre fins a la línia de meta.
Després d'ell van entrar Tomás, Miquel i Oscar, aconseguint un magnífic resultat per al Paddle Surf Borriana que es va veure completat amb el tercer lloc del seu representant en la categoria Kahuna (+50).

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios