Burriana: La IV edici del Mediterrnia Pop Up Market es consolida com el gran aparador d'estiu del comer local de Borriana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/7/186877_113858/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 11-07-2019
La IV edici del Mediterrnia Pop Up Market es consolida com el gran aparador d'estiu del comer local de Borriana

Aquest cap de setmana l'Antic Cmping de l'Arenal reunir al voltant de 25 de comeros locals que oferiran els seus productes i serveis en la IV edici del Mediterrnia Pop Up Market de Borriana que es consolida com el gran aparador d'estiu del comer local de la ciutat.
La regidora de Comer, Sara Molina, ha convidat tant els vens i venes de Borriana com els dels municipis i ciutats prximes a visitar el mercadet durant el cap de setmana i descobrir les ?infinites i diverses? opcions del comer local de la ciutat.
Al Mediterrnia Pop Up Market de Borriana s'acosten els productes ms diversos als visitants i, a ms a ms, es pot gaudir d'una programaci complementria tan variada i atractiva com la que tindr lloc aquest cap de setmana.
Segons ha indicat la regidora de Comer, l'organitzaci del Mediterrnia Pop Up Market s una ?bona ocasi per a seguir fent crixer el teixit comercial local i demostrar que a Borriana tenim tots els productes que la ciutadania necessita en el seu dia a dia?.
Cosmtica, roba, complements, bijuteria, joies, calat, llibres, articles de papereria, regals, refrescos, pastissos, dolos, i tamb actuacions, tallers , desfilades, demostracions gratutes, mostres de productes i diverses activitats infantils, es donaran cita en l?esdeveniment del comer
En aquesta quarta edici es comptar amb dues actuacions musicals, tant la nit del divendres amb el grup 'Helios', com la nit del dissabte amb el grup 'Dealer'.
Dins de la programaci especfica, tamb cal destacar les activitats per a xiquets i xiquetes com el taller de molinets de vent, el castell tobogan aqutic i piscina amb boles aqutiques, o el taller de manualitats de ventalls xinesos, pai-pai. A ms hi haur demostracions gratutes de diverses activitats en el 'Hall Escape' de temtica pirata i realitat virtual.
La inauguraci oficial de la IV edici del Mediterrnia Pop Up Market de Borriana ser dem divendres 12 de juliol a les 19 hores en l'antic cmping de l'Arenal. Dissabte i diumenge obrir des de les 11 del mat fins a les 23 hores.
Tota l'activitat es tancar el diumenge a partir de les 21 hores amb el sorteig de regals que els diferents establiments participants en el Mediterrnia Pop Up Maket han donat.
El Mediterrnia Pop Up Market est organitzat per la Federaci de Comer de Borriana amb la col?laboraci de l'Ajuntament de Borriana, la Diputaci de Castell, la Caixa Rural i TAULA Supermercats Burriana.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana